2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 125 پست
برای باز شدن بخت دوشیزگانی که از سن ازدواج انها گذشته روزی 129 مرتبه این نام بدون وقفه و پشت سر هم ت ...

چی تکرار شود؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي حس بديه☹️

و منی ک خیلی بی احساسم بم میگن چقد سنگدلی😁

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
قم زندگی میکنی

نه. تهران. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

👍بشینیم بخوریم بخوابیم بعد میمیریم  مجردی عجب چیزیه💃🏻💃🏻😂

متاهلی به شرطی خوبه که طرفت و خانواده ش خوب باشه 

ن اینکه از چاله بیفتی تو چاه 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
وا اونجاها ک مردم اعتماد نمیکنن  باید بری جایی مداوم باشی  چن بار ببیننت

همین جاها هست دیگه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

شاید طلسم شدی

طلسم؟! 

از کجا بفهمم طلسم شدم یا نه؟ 

متاهلی به شرطی خوبه که طرفت و خانواده ش خوب باشه  ن اینکه از چاله بیفتی تو چاه

کم پیدا میشه 

باید دستت بالا سر شوهرت باشه هرچی گفتی بگه چشم اینجوری اوکی مبشه😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون