2821
2789
عنوان

مجردا بیاید

1352 بازدید | 125 پست

جدیدا خیلی بی حوصله شدم حوصله هیچ کاریو ندارم

فقط میخوام بشینم ی گوشه تکون نخورم

شمام اینطورین؟ 

از تموم کارام عقب موندم فقط میخوام بخورمو بخوابم🤦‍♀️

بیاین یکم بحرفیم دلم گرفته 

تنهام زیاد حوصله ندارم برم تو جمع کم حرفم 

فکرم خیلی مشغوله /

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

من هم 25 سالمه. تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینطورم فقط صبحا میرم باشگاه بعدش ناهار و میخابم /:

کار  کردن خونم تعطیله🤦‍♀️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
منم  فقط سواحل نی نی سایت میچسبه

😂مامانم میگه دلیلش فقط اینه ک همش سرت تو گوشیه 

منم با این تفاوت ک میخوام کنکور بدم  امروز دقیقا همین جمله تو رو ب عمه ام گفتم😂😂

الان میخوام برم حموم حوصله اونم ندارم 

منم همینطورم فقط صبحا میرم باشگاه بعدش ناهار و میخابم /:

عین منی چن سالته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منم دقیقا همینم الان از صبح تو اتاقم نیومدم بیرون اصلا نمی‌دونم کی هست کی نیس دارن چیکار میکنن فقط دراز میکشم تنها و میخوابم نهار هم میارم اتاقم در حدی ک نمیرم میخورم اشتهامم از بین رفته هیچی هم خوشحالم نمیکنه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز