2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

1351 بازدید | 125 پست

جدیدا خیلی بی حوصله شدم حوصله هیچ کاریو ندارم

فقط میخوام بشینم ی گوشه تکون نخورم

شمام اینطورین؟ 

از تموم کارام عقب موندم فقط میخوام بخورمو بخوابم🤦‍♀️

بیاین یکم بحرفیم دلم گرفته 

تنهام زیاد حوصله ندارم برم تو جمع کم حرفم 

فکرم خیلی مشغوله /

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

من هم 25 سالمه. تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همینطورم فقط صبحا میرم باشگاه بعدش ناهار و میخابم /:

کار  کردن خونم تعطیله🤦‍♀️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
منم  فقط سواحل نی نی سایت میچسبه

😂مامانم میگه دلیلش فقط اینه ک همش سرت تو گوشیه 

منم با این تفاوت ک میخوام کنکور بدم  امروز دقیقا همین جمله تو رو ب عمه ام گفتم😂😂

الان میخوام برم حموم حوصله اونم ندارم 

منم همینطورم فقط صبحا میرم باشگاه بعدش ناهار و میخابم /:

عین منی چن سالته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منم دقیقا همینم الان از صبح تو اتاقم نیومدم بیرون اصلا نمی‌دونم کی هست کی نیس دارن چیکار میکنن فقط دراز میکشم تنها و میخوابم نهار هم میارم اتاقم در حدی ک نمیرم میخورم اشتهامم از بین رفته هیچی هم خوشحالم نمیکنه