2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 125 پست
من بیرون و شاه عبدالعظیم و جمکران و بازار و خرید و پارک زیاد رفتم. خواستگار برام پیدا نشده. 

وا اونجاها ک مردم اعتماد نمیکنن 

باید بری جایی مداوم باشی 

چن بار ببیننت

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چله  گرفتم خواستگار میاد ظاهرش به دلم نیست یا لطیف چجوریه

برای باز شدن بخت دوشیزگانی که از سن ازدواج انها گذشته روزی 129 مرتبه این نام بدون وقفه و پشت سر هم تکرار شود، بهتر است به مدت 40 شب تکرار شود.

منم مجردم هيچ خوشحالم نميكنه جز كيس ايده ال، همشم تو گوشيم😑

بی# احساس 

منم همینم🤦‍♀️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
بخدا هیچی  ميميریم😁😁😁

👍بشینیم بخوریم بخوابیم بعد میمیریم 

مجردی عجب چیزیه💃🏻💃🏻😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
هنوز م دیر نشده  من یکی حوصله خودمم بزور دارم مامانم میگه شوهر کنی میخوای چیکار کنی دروز بعد ط ...

چون همون جور که 25 سالم شده. 30 ساله و 35 ساله و 40 ساله هم میشم. الان میتونم کاری کنم. نه تو 40 سالگی. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏