2777
2789
عنوان

نخود رحم

298 بازدید | 13 پست

سلام

من خودم دوبار از نخود رحم استفاده کردم و بعد چیزی شبیه پوست دفع کردم که گفتند همون پوست کیست بوده که دفع شده

الان دوباره کیست آوردم

اونم از نوع اندومترویوز

دو به شکم که یه بار دیگه استفاده کنم یا نه

آخه الان ازدواج کردم و نمیدونم رابطه بعد از استفاده میشه داشت یا نه؟

اگر کسی تجربه داشته ممنون میشم راهنمایی کنید.

نشنیدم تاحالا

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در واقع یه تیکه کوچک زاج سفیده که داخل رحم واژینال میشه چون زاج خاصیت منقبض کنندگی داره باعث میشه ر ...

خواهرم استفاده کرد فیبروم دفع کرد ولی یکی از دوستان خونریزی شدید گرفته بود

بعضی جاها خواندم زخم می‌کنه رحم رو

دو به شکم

با اینکه قبلاً دوبار استفاده کردم نمیدونم چرا الان یکم میترسم🫢

اگر کسی تجربه داشته لطفا نظر بگذاره

اهان زاج رو میگی ، نکن من شنیدم چسبندگی میاره 

جدی؟!!

آخه من الان مشکل چسبندگی لوله رحمی دارم

نکنه بخاطر همون دوبار استفاده بوده؟؟

گرچه کیست اندرومتیوز خودش چسبندگی میاره

جدی؟!! آخه من الان مشکل چسبندگی لوله رحمی دارم نکنه بخاطر همون دوبار استفاده بوده؟؟ گرچه کیست اند ...

دوست من بخاطر تنگی استفاده میکرد چندسال باردار نشد گفتن چسبندگی گرفته 

از چند نفر دیگه م شنیدم

🤍🌱