2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11455 بازدید | 266 پست

خب  شما یواش می‌رفتی کنارش بهش میگفتی عزیزم 

سینه هات بهتره موقع شیردادن بپوشونی این که سلیطه بازی راه انداختن نداره 

گاهی فرد آگاه نیست باید براش محترمانه توضیح داد

الان شما با این همه توهین و تحقیر چه تفاوتی از لحاظ فهم با ایشون دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا نمیدونم چرا اینجوری میگن  خیلی زیباس صحنه ی شیر خوردن نوزاد

مگه فیلمه که همه  دور هم جمع بشن ببینن خیر سرش دو دقیقه می‌تونه یچیزی بندازه رو اون وا مونده😑زیباست فقط واسه مادر و بچه نه اینکه گوشتا رو بندازن بیرون

ینی دلم میخاد تیکه تیکش کنم 

خودخوری نکن 

شعور و شخصیت خریدنی نیست که 

یه مادر یه زن وقتی انقد شعورش و نداره یعنی یاد نگرفته و نمیگیره ولش کنید 

نهایتش اگه خیلی اذیتید مادرتون به برادرتون یه تذکر بدن که زشته و حرمت بزرگتر و بقیه از بین میره با خانومش صحبت کنه در این مورد 

......🤍

ینی دلم میخاد تیکه تیکش کنم 

وا؟

حالا درسته کار اون درسته نیست 

ولی دیگه اینقدم واکنش نداره 

حالا مگه داره لخت و عور دلبری میکنه 

داره بچه شیر میده 

بعدم گمون نکنم کامل بریزه بیرونا فقط،یه ذره بیرون باشه متصل شه دهن بچه اوکیه

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

عزیزم نرفته جلوش نشسته و سینشو کرده تو چشم و چال یارو که یه گوشه نشسته داره به نوه ی همون مرد غذا و ...

مثلا اگه یه گوشه بشینیم و شلوار رو دربیاریم هم مشکلی نداره 🙄🙄🤔🤔🤔 چون داریم (ببخشید) به پسر همون آدم نشون میدیم!!؟؟؟ 

چرا میخواید به هر روش ممکن بی حیایی رو توجیه و ترویج کنید؟؟؟؟!!!!!!!! 😒😒😒

ییی اره چه زشت من جلو بابامم روم نمیشه بدون لباس با سوتین باشم اونوقت اون چجور روش میشه عوققق خب ی ...

دیگه یه سریا راحتن 

منم اصلا تا به حال بابام نزاشتم حتی با لباس زیر ببینه

خدا سرشاهده من هرچی میگفتن پدر شوهر خو محرمه گفتم یه حرمتی باید این وسط باشه بااینکه اینو میگفتن ولی ...

بارک الله دده خو کنی آدم نوا بی حیا بو

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

خب  شما یواش می‌رفتی کنارش بهش میگفتی عزیزم  سینه هات بهتره موقع شیردادن بپوشونی این که س ...

عزیزم ایشون بهتر از هممون اگاهه نیازی نیس من تذکر بدم حتی اگرم بدم میره به داداشم میگه داداشمم منو مقصر میدونه من مجبورم سکوت منم 

کاربری اشتراکیِ منو اجی جونم🦋🫂

خب  شما یواش می‌رفتی کنارش بهش میگفتی عزیزم  سینه هات بهتره موقع شیردادن بپوشونی این که س ...

فکر میکنی خودشون نمیدونن اینکارشون درست نیست؟

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

عزیزم نکرده تو صورت مرده که خب نشسته یه گوشه ای قطعا به‌بچه شیر میده یعنی شما میگی میخواسته سینه ه ...

خواهر اصل قضیه رو بگیر

وقتی اینهمه جا هست چرا باید جلو جمعی ک مرد هم هست بکشه بالا شیر بده واقعا پس تربیت نشده

ما که نمیتونیم درمورد همه مردا تضمین بدیم که سرسنگین و چشم پاکن بالاخره ی نگاه هایی رد و بدل میشه و این خوب نیست اون شخصم باید درکش برسه، دیگه اینکاروکرده درکش زیر0عه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

بنده خدا اینکه چیزی نیست پس عمه شوهرمنو میدی چی میگفتی😂 میومد توجمعی ک پسرای ابجیشو داداشش نشستن ل ...

حالا این دیگه خداییش خیلی بده چون اونا همه جوونن و ممکن که هیچ صد در صد تحریک میشن و خب درست نیست اون حرکت

واقعا نمیدونم چرا اینجوری میگن  خیلی زیباس صحنه ی شیر خوردن نوزاد

بخدا زیبا نیست

منی ک دخترم چندشم میشه از اینکه جاهای خصوصیه بقیه رو ببینم😕

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر