2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11455 بازدید | 266 پست
قرار نیس چیزی به داداشم بگم ولی دختره هم باید بفهمه که کارش زشته 

نمیفهمه دیگ 

داداشت باید بهش بگه اگ نمیگه ک دیگ هیچی

تو بگی خواهرشوهری مادرت بگه مادرشوهره 

هرچی بیشتر توو نی نی سایت میچرخم بیشتر قدر زنداداشمو میدونم

چه ابجیم چه زنداداشم ندیدم توو جمع شیر بدن میرفتن اتاق 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلو پدر خودتم زشته این کار چه برسه پدر شوهر قضیه جنسی نیست  که بگیم مثل پدرشه قضیه رعایت بعضی ...

عزیزم نرفته جلوش نشسته و سینشو کرده تو چشم و چال یارو که

یه گوشه نشسته داره به نوه ی همون مرد غذا و تغذیش رو میده

قرار نیس چیزی به داداشم بگم ولی دختره هم باید بفهمه که کارش زشته 

اون براش عادیه گویا .

افرین اصلا نگو

ب هرحال اون سبک زندگیش اینه چیزی نگی بهتره

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
ییی اره چه زشت من جلو بابامم روم نمیشه بدون لباس با سوتین باشم اونوقت اون چجور روش میشه عوققق خب ی ...

مگه حالا بقیه جلو باباشون با سوتینن😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من خیلی این موضوع رو دیدم اینکارش دلیل بر این نمیشه ک فردا همه جاشو بریزه بیرون کارش زشت بوده یا د ...

میگم عزیزم میتونم یه عکس یفرستم ازبچه های انلاین چیزی بپرسم من زنداداشم کاربریم داره نمیتونم تاپیک بزنم؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
واقعا نمیدونم چرا اینجوری میگن  خیلی زیباس صحنه ی شیر خوردن نوزاد

چون زیباست باید جلو همه بکشن بالا؟ 😐 ک بیان شیربدن

انگار جا قحطه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

چند وقت پیش رفتم دارو خونه یه زنی خیلی هم جوون بود

جلو همه درش اورد شیر داد به بچه چندتا مرد همش نگاهش میکردن 

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

حیا نصیب هرکسی نمیشه درسته محرمش بود ولی اینکارش قشنگ نبود

خدا سرشاهده من هرچی میگفتن پدر شوهر خو محرمه گفتم یه حرمتی باید این وسط باشه بااینکه اینو میگفتن ولی کیف میکردن از حرکت من حتی خود پدرشوهرم چون اونا براشون مهم نیست الان میدونن من حدومرزی برا خودم قائلم کسی حرمتمو نمیشکنه وهمیشه احترامم حفظ میشه احترام همینجوری به وجود میاد وقتی حدومرز خودت و بدنتو حفظ کنی 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

بنده خدا اینکه چیزی نیست پس عمه شوهرمنو میدی چی میگفتی😂

میومد توجمعی ک پسرای ابجیشو داداشش نشستن لباسشو تازیر گلو میداد بالا جفت سینهاشو در میاورد تا ب بچش شیربده

دقیقا جلوی اونام درازمیکشید😑

اگ اجازه میدادی کلن لباسشو درمیاورد ب بهونه شیردادن😑