2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهشی که دارم اینه که اگه کسی مشکلی رو مطرح می‌کنه بهش حمله نکنید اینطوری عقده میشه الان نظر چند خا ...

نخیییرم تاپیکاتو خوندم مشکلت اینه لیاقت زنتو نداری متاسفانه ولی روزی اینو میفهمی که دیگه دیره 

از صفر باهات ساخته حالا دیگه خودتو گم کردی میخوای بری هرزگی کنی 

بیخیال عشقو عاشقی شید همش داستانه 

چیزی ب اسم عشق وجود نداره 

باور ندارم 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
من دوست دارم عاشق زنم باشم تا با شور زندگی کنم

بستگی به شما داره که چقدر شور و نشاط به همسرتون بدین،خانم شما در عین همسر بودن باید کدبانو باشه،بهترین و زیباترین باشه،در آینده مادر فوق العاده باشه،سطح رفتاری و اجتماعی در کنار شما و خانواده شما بالا باشه که افتخار کنید و در عین حال همه چی رو درک کنه و یه چیز هایی رو تو زندگی پوشش بده،اینکه دیدگاه شما در حد یک همسفرِ یه دوست دختر انتخاب کنید بجای زن،شما هر نوع انرژی که از خودتون به طرف مقابل تقدیم کنید اون زن چندین برابرشُ به شما تحویل میده،میخواد عشق و احترام باشه،بی حرمتی و سردی باشه،بی ادبی به خانواده،میخواد حمایت نکردن و محافظت نکردن از خودش باشه و خیلییییی چیز های دیگه برای فاکتور گرفتن از یک زندگی اونم در حد متعادل نسبتا،در کنار همسر میتونه باشه

بستگی به شما داره که چقدر شور و نشاط به همسرتون بدین،خانم شما در عین همسر بودن باید کدبانو باشه،بهتر ...

تشکر از شما خانم گرامی اگه همه مثل شما توضیح میدادن واقعا تاثیر داشت ولی من تا حرف میزنم میگن میخوای بری دنبال هرزگی

نمی‌دانستم بیشتر خوبی و اصالت طرف واسم مهم بود

اتفاقا همین مهمه برادر این که شما میگی عشق شاید با تغییر زمونه همچین تفکری براتون مهم شده وگرنه عشق خوبه اما یار وفادار مهمتره برای زندگیه عاشقانه داشته باشی یکم بیشتر به زنت محبت وتوجه کنن ببین بازخورد ونتیجه اش از طرف همسرتون چیه 

در کنار توجه ومحبتت ،احساسات  وخواسته های مدنظرتون به همسرتون بگید تا ایشون بدونن چطوری باب میلتون عمل کنن

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗