2821
2789
حقیقت اینه که همسرت زن خوبی هست اما تو دنبال زنی هستی که عاشقش باشی و می خوای به خاطر این عشق هیالی ...

نمیخواهم طلاقش بدم ولی من عاشق نشدم و بدون عشق دارم زندگی میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رو شکر

تصور عشق و عاشقی عجیب بعد از ازدواج یه فانتزیه واقعی نیس 

بعد از وصال بمرور همه چی به حالت عادی برمیگرده دو نفر آدم که ده ساله باهمت نمیتونن برای هم مثل دوست پسر دوست دخترای دو روزه غش و ضعف کنن این تصورات خیالی رو بریز دور‌

نمیخواهم طلاقش بدم ولی من عاشق نشدم و بدون عشق دارم زندگی میکنم

اون دیگه اشتباه خودت هست

ازدواج نمی کردی باهاش من از گذشته ی شما خبر ندارم 

اما به عنوان یه خواهر بهت میگم این فکر ها رو از ذهنت بیرون بیار زندگیت رو به آتیش نکش

دوست داشتن تا عاشق شدن فرق میکنه

خب بیخود کردی گرفتیش که الان زبونت دراز باشه اونی که باید شاکی باشه زنته نه شما ، اون که نیومده خواستگاری تو رفتی 

بعدم عشق فقط بین مادر و فرزند و انسان با خداست بقیش هورمون و دوست داشتنه که همراه با هیجان میشه اوایل بعد از بین می‌ره 

اون دیگه اشتباه خودت هست ازدواج نمی کردی باهاش من از گذشته ی شما خبر ندارم  اما به عنوان یه خ ...

نگاه کن خواهر ما نمی‌خواهیم کسی رو محکوم کنیم باید قبول کنیم خیلی از زندگی ها عاشقانه نیست و یکنواخت شده دنبال راهکار باشیم 

نگاه کن خواهر ما نمی‌خواهیم کسی رو محکوم کنیم باید قبول کنیم خیلی از زندگی ها عاشقانه نیست و یکنواخت ...

راهکار اینه که زنت بهت محل نده زیاد 

الان اومدی اینجا راهکار میخوای که مثلا بگیم برو خیانت کن ؟

این رو تا حدی قبول دارم

همونطور که شما بچه تون رو دوست داری ولی دیگه بعد از نوزادی با هر دست زدنش غش نمیکنی با به کلمه پدر گفتنش بالا درنمیاری در عین اینکه هنوزم خیلی دوسش داری همسر هم همینه فک نکن اگه جای زنت کس دیگه ای بود الان داشتی غنج می‌رفتی براش 

حالا میگی همسرت خوبه اگه بدرفتار و اذیت کن بود که اگه اولشم عاشقش بودی الان دیگه دلت نمی‌خواست روش ببینی 

خواهشی که دارم اینه که اگه کسی مشکلی رو مطرح می‌کنه بهش حمله نکنید اینطوری عقده میشه الان نظر چند خانم واقعا جالب بود ولی من وقتی میبینم زن و شوهرهای عاشق رو ..دلم میخواهد عاشق باشم