2777
2789
عنوان

کارما

191 بازدید | 20 پست

شما کارما به چشم دیدید ؟ یا اینکه نظرتون اینه ظالم همیشه سالم .من کسی بود همیشه جواب مردم رو میداد و کیف میکرد جواب دندون شکن دارم همه رو مسخره میکرد خلاصه یک چیزی بود زندگیش جوری شد که تمام مسخره کردنش بهش برگشت و رسوایی بالا اومد از پسر و دخترش که اصلا نتونست دیگه حرف بزنه چه برسه جواب بده 

مسئله اینه هرکسی رو قضاوت کنی یا هرچی دقیقاااا دقیقااا خدا میاد تو همون شرایط اون شخص قرارت میده اصلاااا نشد هم نداره ها همیشههه میشه

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ظالم همیشه سالم تا حالا ندیدم کسی کارما پس بده 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من خیلی میترسم کسیو قضاوت کنم‌چون ب چشم دیدم که حتی سر خود آدمم نیاد سر بچه اش یا نوه اش میاد  

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

اره دیدم. اما اینکه میگن ظالم همیشه سالم، خودم یه چیزی فهمیدم. اینکه احتمالا خود ظالم میدونه کارشو، واسه همین اگه تقاصشم پس بده مخفی میکنه تا جاییکه بتونه! واسه همین چون ما نمی بینیم فک میکنیم اون جوابشو نمیگیره!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

کارما جواب میده همیشه مطمئن باش

دیرو زود داره سوخت و سوز نداره

بله دیدم اطرافم خیلی هم دیدم 

و من خودم اخلاقم اینه کسی ناراحتم کنه اذیتم کنه آدمی نیستم تلافی کنم و یا......فقط واگذار میکنم ب خدا وبس و میدونم همین برای ی عمرشون بسه 

ک حق الناس گردنشون باشه

حق الناس ک فقط مال یکیو خوردن نیست

تهمت زدن ،ابرو کسیو بردن،دروغ گفتن پشتش،دل شکستن و.....همه اینا حق الناس

نمیگم بهش کارما میگم نتیجه اعمال 

واقعا قبول دارم که تک تک عملهای ما به خودمون برمیگرده چه خوب چه بد. 

اما نمی دونم چه حکمتی درش هست که افرادی بودن که به خودم بد کردن و چیزیشون نشده. اما برای خودم حتی در سن کم صحبتی کردم از روی نادانی هم بود بهم برگشت

کارما جواب میده همیشه مطمئن باش دیرو زود داره سوخت و سوز نداره بله دیدم اطرافم خیلی هم دیدم  ...

واقعا تو همین نی نی سایت تو کامنت ها جوری بی ادبی و فحش و توهین میکنن که خدا برسه

اره دیدم. اما اینکه میگن ظالم همیشه سالم، خودم یه چیزی فهمیدم. اینکه احتمالا خود ظالم میدونه کارشو، ...

اتفاقا میگن چه ربطی داره . من یکی اطرافم وضع مالی سختی داشت یهو ماشین خرید خانمه دست و حتی پاهاشم طلا کرد اصلا کسی رو دیگه نشناخت مدتیه به خاک سیاه و فقر نشسته