2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست

کارما ن 

ولی کار خداس دیگه چوب خدا 

صدا نداره.. 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
بچه گناه داره

متاسفانه تقاصشو با بچه پس داد. که صد البته بچه با خود آدم تفاوتی نمیکنه. 

خیلی باید حواسمون جمع باشه دلی نشکنیم. اینم پدر و مادرش جلوی مهمونها خرد شدن بچشون را دیدن. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا میگن چه ربطی داره . من یکی اطرافم وضع مالی سختی داشت یهو ماشین خرید خانمه دست و حتی پاهاشم طل ...

من تو اطرافم خیلی هستن که نمیگن اصلا. هرکیم دیدم نگفتن. از شواهد فهمیدیم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
کارما ن  ولی کار خداس دیگه چوب خدا  صدا نداره..

نمیدونم یکی از اول زندگی خوبی نداشته آخر عمر هم تو یکسال هر روز یک جاش سرطان پیشرفت میکنه .مادرم میگه این کار زندگی خوبی داشت خیلی اذیت میکرد زبونش نیش داشت. برای عروس کاری نکرد 

نمیدونم یکی از اول زندگی خوبی نداشته آخر عمر هم تو یکسال هر روز یک جاش سرطان پیشرفت میکنه .مادرم میگ ...

قبول دارم هرکاری کنی  دیر یا زود دامنه خودتم میگیره

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز