2777
2789

درمان نمیشه که....کنترل میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

درمان نمیشع فقط جلوشو میتونی بگیری

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ک بیشتر نشه؟

اره تقریبا

مثلا برای بارداری زیر نظر باشی زودتر نتیجه میگیری

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

داشتم ۶ماه دارو مصرف کردم بهد ۶ماه دارو داد باردار شدم دوقلو  بعد اون دیگه نرفتم دکتر برا ادام ...

سالم باشید عزیزمن ۱۷روزه ک اقدام کردم برای چکاب رفتم دیدم تنبلی دارم 

خواهرم داره میگه دکتر گفته درمان نمیشه ولی باید دارو بخوره که کنترل شه و به موقع پریود بشه و باردارب ...

تیروئید رو هم دکترا میگفتن درمان نمیشه ولی متخصص طب سنتی درمانش کرد و همچنین بواسیر رو ک میگفتن عمل متخصص طب سنتی درمانش کرد

اینجاگفته

قبلا پیش اینا رفتم بدرد نمیخورن اینا ی عطاری باز کردن اسمشونو گذاشتن طب سنتی بعدش ک رفتم پیش متخصص طب سنتی ک شماره نظام پزشکی داره مطب داره مثل بقیه دکترا منشی داره بااون تیروئید و بواسیرم خوب شد ولی قبلش ک رفتم پیش عطاری فقط معدم داغون شد