2777
2789
منیش خاصم بقربان😍باشه بی صبرانه منتظرم بزانم جوجکه جنسیتی کچه یا کوره🙃🤩🤩🤩🥰🥰🥰👶

😍❤️

خوم احساس اکم کچه🥺🥺🥺

من کوردم نوە‌ی مردم✌🏻😎.                                                پشت دیوار‌دلم یه صدای پا میاد🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا هرچه پت خوشه هر اوه به عزیزکم🤩🤩🤩😍😍😍اگر حالت تهوعه زوره احتمالی هیه کچ به

اره ولا زوره 🥺🥲 قزات عشقکم❤️❤️😍😍 

من کوردم نوە‌ی مردم✌🏻😎.                                                پشت دیوار‌دلم یه صدای پا میاد🥺❤️
🤩😍😘یک عالمه مااااچچچچ😘😘😘🥰🥰🥰🤭خوانکا بقربانننن😘😘😘❤❤❤❤

کوله ماچ زورتریش 😁😘😘

ای تو کی امانکیته خاله😐

من تازه ساله که بوم به بوک🙂😂جاره بو من زوه بخوا اونه قرض و قوله مان هیه فعلا بفکری منال نیم نهایت ...

اووو دا لاوه پنج سال تر ده امیش قرض وامو شتمان هیه وله منال خوشه🥺😁

اره ولا خوشه اخه چی بکم شوکم راضی نیه اژه جاره وقتی نیه☹

ده قیناکا هر عانه اویش راضی بو بیهرا چون اگر راضی نبه بیانی منالکه کمه بگیره اژه من هرکم نبو تو هرکتو😐😐

ده قیناکا هر عانه اویش راضی بو بیهرا چون اگر راضی نبه بیانی منالکه کمه بگیره اژه من هرکم نبو تو هرکت ...

اره ولا😐خوشی اژه من کمکو ناکم بو منال داری حوصلم نیه😳منیش وتم اگر وایه رنگی منال نابینی😏🤣

اره ولا😐خوشی اژه من کمکو ناکم بو منال داری حوصلم نیه😳منیش وتم اگر وایه رنگی منال نابینی😏🤣

ولیکه خوی ساله تر داوای منالت له اکات بو مگر خیر اکات کمک ناکات عایییی😤😤😤