2777
2789
عنوان

تورو خدا با این شوهرم من چیکارکنم

1693 بازدید | 59 پست

خواستگاری خواهرشوهرمه آلان خواهر شوهرم زنگ زد شب بیا بعد شام منتظریم 

بعد من اصلا خبر نداشتم ینی شوهرم از من قایم کرده بودش

حالا زنگ زدم ب شوهرم ک شب چ ساعتی میای دنبالم 

گفت تو کجا مگ بچه بازیه مگ ما جواب دادیم ب عروسا چ ربطی داره لازم نکرده بیایی 

منم گفتم باشه نمیام قط کرد دوباره زنگ زدم ینی چی این حرف گفت گفتم ب عروسا ربطی نداره ک بیان 

گفتم ینی فقط جای منو اکرم نیست گفت نه 

حالا الان مطمئنم مادرشوهرم زنگ میزنه چی بگم ب مادرشوهرم بگم شوهرم گفته نیام ؟؟؟غرورم له میشه مادرش بفهمه انقدر بی ارزشم من پیش شوهرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووو حالا شوهرت چشه 

ب مادرشوهرت بگو با همسرم مشورت کردم ب این نتیجه رسیدیم امشب خصوصی تر و با تعداد کمتر باشه ایشالا جلسات بعد 

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

مادره خودش خبر داره نگران نباش فقط بگو یکم سرما خوردم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اره به مادرش بگو ،یه وقت شوهرت میره بهونه میاره فکر میکنن از حسادت خودت نرفتی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋