طططتت۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4417 عنوان درد داره؟؟ 54 بازدید | 8 پست دندون پنهون عقلو بکشی درد داره؟ برای من درومده تازه داره خود دندون عقلم در میاد اولش اون پنهونه درومده بالای لثم 1402/09/12 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_عاشق_دلشکسته_تنها عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 258 اگه دندون عقلت عفونت کنه باید دندون پزشک بری بکشتشموقع کشیدن هیچ چی حس نمیکنی اما درد داره البته اگه پنهان باشه و نیاز به برش لثه باشه شکلات فرانسوی من با عسلش کیه خودش میدونه
طططتت۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4417 اگه دندون عقلت عفونت کنه باید دندون پزشک بری بکشتش موقع کشیدن هیچ چی حس نمیکنی اما درد داره ... عقل نه ببینین اول پنهونه درومده یکم دیگ در بیاد کامله . الان زیر همون پنهون داره خود عقلم جوونه زده در بیاد میترسم چکارش کنم حتما باید بکشم
یه_عاشق_دلشکسته_تنها عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 258 عقل نه ببینین اول پنهونه درومده یکم دیگ در بیاد کامله . الان زیر همون پنهون داره خود ... برو دندون پزشک سیم میندازه دندونت رو میکشه بالاتر تا دندون عقلت راحت در بیاد شکلات فرانسوی من با عسلش کیه خودش میدونه
طططتت۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4417 برو دندون پزشک سیم میندازه دندونت رو میکشه بالاتر تا دندون عقلت راحت در بیاد وای کشیدن درد داره؟؟
یه_عاشق_دلشکسته_تنها عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 258 وای کشیدن درد داره؟؟ نه موقع کشیدن هیچ چی حس نمیکنی نترس سیم رو میگم که دندون سالمت رو دیگه چرا از دست بدی شکلات فرانسوی من با عسلش کیه خودش میدونه
طططتت۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4417 نه موقع کشیدن هیچ چی حس نمیکنی نترس سیم رو میگم که دندون سالمت رو دیگه چرا از دست بدی منظورتون اینه فقد سیم بکشم یا دندونی کدرومده رو هم بکشم پنهونه
یه_عاشق_دلشکسته_تنها عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 258 منظورتون اینه فقد سیم بکشم یا دندونی کدرومده رو هم بکشم پنهونه دندونی که در اومده چرا بکشید دکتر جابجاش میکنه دندون عقلتون در بیاد دندون عقل هم اگه سالم در بیاد نمیکشن شکلات فرانسوی من با عسلش کیه خودش میدونه
طططتت۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4417 دندونی که در اومده چرا بکشید دکتر جابجاش میکنه دندون عقلتون در بیاد دندون عقل هم اگه ... مرسییی