2777
2789
عنوان

سریال رحیل

1873 بازدید | 12 پست

یه خورده خیالیه و تاریخی(قاجار)، مذهبیشم میخوان کنن. 

قصه تو اندرونی و حرمسرای ولیعهد قاجار میگذره و ( دوره آخرین پادشاده قاجار هست) و نگران قدرت گرفتن رضاشاه هستند. 

بعد یه دختر خیلی محجوب و با کمالاتی که خود ولیعهد هم خواهانش بوده تو اندرونی هست به نام محا که یه گوهر جادویی گرانبها داره و با باقی شاهزاده گان قاجار فرق داره. دنبال شعر و صحافی کتاب و .... هست ، خودش کار می کرده و درآمد داشته. به ولیعهدم جواب رد میده. 

(در طی داستان مشخص میشه محا اصلا شاهزاده قاجاری نیست و مادرش که قاجاری بوده و بچش مرده، محا رو که نوزاد بوده براش میارن.)

یه زن ساحره که از گوهر جادویی خبر داره با بازی اندیشه فولادوند (بازیش خیلی عجیب و جالب بود) و همسر یک نظامی مهم در حکومت به نام سرگرد زمان هست، میاد تو داستان و محا رو برای شوهر خودش خواستگاری میکنه. البته میخواد محا رو قربانی کنه و گوهر رو بدست بیاره. 

ولیعهدم برای اینکه اوضاع حکومت قاجار خرابه و میخواد به سرگرد زمان تکیه کنه تصمیم می گیره محا رو به سرگرد زمان بده ولی محا زیر بار نمیره.

شمامه که خدمتکار قصر و آدم زن ساحره هست، به ولیعهد قول میده محا رو راضی کنه. ولیعهدم اونو رئیس خدمتکارا قصر میکنه.

اینم میفته به جون محا بیچاره که عاصی بشه و مجبور بشه با سرگرد زمان ازدواج کنه.

چون تو پست قبلی خلاصه داستان رو نوشتم،  فکر کردم حیفه همه باید بخونن 😂😂 اینجام کپی پیست شو گذاشتم. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متوجه نشدم چرا مها الان خدمتکار شده بعد اون خدمتکاره داره رئیسی میکنه انگار جاشون عوض شده

گفتم که مشخص شد شاهزاده قاجاری نیست پس تو قصر حق و حقوقی نداره. 

ولیعهدم چون ازش ناراحت بود گذاشتش به عنوان خدمتکار. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

مزخرف ترین سریالی که دیدم..حالا نکه قاجار خیلی باعث پیشرفت کشورمون شد هی فرت و فرت سریالشو میسازن دستاوردهاشونو نشون میدن فقط به فکر زن گرفتن بودن شاهان قاجار

به قول اون کاربر زمانی که همه اسما فخری و شوکت و خجسته خدیجه بوده ..مهااااااا؟؟ 

حاله چرا بعضیا شون عامیانه حرف میزنن بعضیا رسمی چقد بی نمک

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
مزخرف ترین سریالی که دیدم..حالا نکه قاجار خیلی باعث پیشرفت کشورمون شد هی فرت و فرت سریالشو میسازن دس ...

من گوشیم خراب بود رو به تلویزون آوردم، البته بدم نیست. من از بازی عجیب غریب اندیشه فولادوند خوشم اومد. و کلا این بخش داستان،  سحر و جادو  و ... 

از خرم سلطان تقلید کردن، مثل سریال جیران. 

خوب طرفدار داره داستان حرمسرا. البته شاید رحیل طرفداری زیاد نداشته باشه ولی داستانای شبیه خرم سلطان طرفدار داره. 

من گوشیم خراب بود رو به تلویزون آوردم، البته بدم نیست. من از بازی عجیب غریب اندیشه فولادوند خو ...

اندیشه ن تنها اینجا بلکه همه جا سعی میکنه ادای خاص بودن در بیاره ولی هیچ جذابیتی برای من نداره🤣 .. فک میکنه خیلی خوبه

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
مزخرف ترین سریالی که دیدم..حالا نکه قاجار خیلی باعث پیشرفت کشورمون شد هی فرت و فرت سریالشو میسازن دس ...

چرافقط تو سریال خانگی که مربوط به پهلوی ه اسم پسرشون راما هست یاشهرزاد ومیترا واین چیزا اون موقع ایراد نمی‌گیرند اسم های عجیب غریب نمایش خانگی وا الانم خیلیا نمی‌گذارند بعد شما فقط به تلویزیون گیر می دید؟

اینکه گفتم گوشیم خراب بود، منظورم این نیست که فیلم و سریالای تلویزیون بده یا خوبه، دیگه کلا حوصله فیلم و سریال ندارم، چه تلویزیون چه خارجی و هر چیز دیگه ای، عادت کردم به اینترنت و کلیپ های چند دقیقه ای، بیشتر بشه خسته میشم.

سریال رحیل برام سرگرم کننده بود با وجود اشتباهاتش، البته ادعاییم نداشت این سریال. بالاخره فیلم و سریال یه جنبه مهمش سرگرم کننده بودن هست.

چرافقط تو سریال خانگی که مربوط به پهلوی ه اسم پسرشون راما هست یاشهرزاد ومیترا واین چیزا اون موقع ایر ...

من ب تلویزیون گیر ندادم فقط کلا همه شونو میگم هم تلویزیون هم نمایش خانگی ..بعدم شهرزاد و میترا و راما داستان فیلماشون تخیلیه بیشتر ولی اینا تاریخیه نباید دروغ ببافن

[QUOTE=320649426]من ب تلویزیون گیر ندادم فقط کلا همه شونو میگم هم تلویزیون هم نمایش خانگی ..بعدم شهرزاد و میترا و رام  نخیرنه رحیل فقط تاریخیه نه شهرزاد وبقیه که گفتید فقط تخیلی اند درواقع همشون تاریخ در قالب تخیل اند بعدم شنا یک جوری میگید اوناتخیل اند وراحیل تاریخی انکار تاریخی را مساوی با واقعیت میگیرید خب اگر قبول دارید واقعیته چرا میگید دروغ میگند اون دوتا هم‌تاریخی اندبالاخره شاید اون شخصیت‌ها  آقای نباشند اما داستان تو اون دوران روایت میشه پس اونا هم باید طبق واقعیت پیش برند 

چرا اسم‌های عجیب وغریب می گذارند؟

[QUOTE=320649426]من ب تلویزیون گیر ندادم فقط کلا همه شونو میگم هم تلویزیون هم نمایش خانگی ..بعدم شهر ...

حرفات دوپهلو بود راستش زیاد متوجه نشدم چی گفتی اما 

شهرزاد یه فیلم بود که بیشتر داشت زندگی یه آدم معمولی رو ب نمایش میزاشت که از قضا این ادم تو اون دوران زندگی میکرده

اما رحیل داره دربار شاه و حرمسرا شو نشون میده واقعا انقد سخته درک کردن تفاوت این دوتا

حرفات دوپهلو بود راستش زیاد متوجه نشدم چی گفتی اما  شهرزاد یه فیلم بود که بیشتر داشت زندگی یه ...

اولا که کجاش دوپهلو بود بعدم‌بله رحیل دربار را ظاهرا نشوم میده اما اونم یک داستان تخیلی درمورد دربار اوت زمانهدبعنی نه اینکه دربار خیالی باشه ولی داستان زنگی شخصیت مها تو اون دربار خیالیه شما هم فکر کنم فهمیدن تفاوت این دوتا برات سخته.