2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 19 پست
اخه چه درامدی مگه اینکه واقعا به این شغل علاقه داشته باشید دختر من واقعا دوست داشت و عاشق کار با ب ...

سپاس از این حجم دلداری 😅 البته حرف حقه ها باور کنید نمی خواستم ثبت نام کنم یهووووو. دور از جونتون خر شدم حیف پول🥲😅 میگم میشه دانشگاه فرهنگیان مشاوره خوند و مشاور شد؟ مشاور مدرسه منظورمه بهتر نیست به نظرتون

سپاس از این حجم دلداری 😅 البته حرف حقه ها باور کنید نمی خواستم ثبت نام کنم یهووووو. دور از جونتون خ ...

مشاوره رتبه بالا میخواد

مگه مدرسه ها چند تا مشاور میخوان

دوست دختر من مشاوره قبول شد رتبه زیر هزار میگه برای کاروزی میفرستن سر کلاس کارو فناوری 

اگه فوق لیسانس یا دکتری باشه شاید به جایی برسید

استاد دخترم فرهنگیان خونده و الان دکترا داره و خودش کلینیک بازی درمانی داره

گفته برای ادامه تحصیل روانشناسی اشباع شده کاردرمانی یا گفتار درمانی بخونید خیلی بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم ۱۴ سال غیرانتفاعی دبیرستان بوده

دوسال پیش اومد معلم دبستان شد کلاس چهارم

پارسال کلاس اول تدریس میکرد و واقعا تمام انرژیشو برای بچه ها میذاشت از هفت و نیم صبح مدرسه بود وتا دو میموند کاراشو انجام میداد کلی از جیب خودش خرج کلاس و وسایل کمک اموزشی کرد.چون مدرسه حاشیه شهر بود

سال گذشته معلم نمونه شد در حالی که هنوز استخدام رسمی نبود

امسال ازمون استخدامی داد کتبی قبول شد برای عملی هم میگفت کلی ازم تعریف و تمجید کردن به خاطر روشهای تدریسم

وخلاصه همه چی تموم

در کمال ناباوری رد شد!

چرا؟نمیدونم 

عوضش کلی ادم که فکرشم نمیکرد قبول شدن

گفتم که اینجا برسم اگه سیستم مزخرفی داریم و تا تهشو ببین

در کل معلمی شغل خوبی برای خانومهاست درصورتی که علاقه داشته باشید و صرفا به عنوان منبع درامد نگاه نکنید

چون سی سال باید با بچه ها و صد البته خانوادهاشون سرو کله بزنید

اگر میاین حتما ادامه تحصیل هم بدین