2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان

227 بازدید | 19 پست

آقا دیشب ثبت نام کردم و مثل چی پشیمون شدم یهو😭 حالا که دارم فکر می کنم توش موندم که چطوری بخونم اصلا نمیرسم چون می خوام برای ارشدم بخونم کاش ثبت نام نمی کردم همون استخدامی رو ثبت نام می کردم فقط اعصابم خیلی خورده دل داریم بدید 

یعنی بغضم میگیره به این فکر کنم که اگه قبول بشم بازم باید چهاار سال فرهنگیان بخونم به نظرتون با استخدامی برم بهتر نیست تا کنکور اصلا نمیدونم یه حالت یه جوری دارم🥲😅

فک میکنی استخدامی قبول شدنش کشکیه ؟ اون از کنکورم یختتره بعدشم باید منتظر بمونی ببینی رشتتو می خوان یانه 

فرهنگیان که بهتره چهارسال درس میخونی میشه حزو سوابق کار حقوق هم میگیری در نهایت بعد فارغ التحصیلی خیالت راحته 

الان بشینی دوسالم ارسد بخونی مطمینی کار برات هست؟؟می ارزه به استرس 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استخدامی دلخوش کنک اموزش وپرورشه کجا به معلمی میرسن که 4 سال اموزش دید، معلم اموزش دیده کلاس رو رو انگشت کوچیکش نگه میداره ولی معلم استخدامی اصلا نمیتونه کلاس رو مهار کنه وتا تجربه کنه هزار تا بیماری میگیره از هر طرف بهش فشار میاد 

فک میکنی استخدامی قبول شدنش کشکیه ؟ اون از کنکورم یختتره بعدشم باید منتظر بمونی ببینی رشتتو می خوان ...

نمیدونم والا بعضی ها میگن استخدامی بهتره نمی خواد دیگه چهار سال رو بگذرونی خب کنکورم سخته اونم 🥲 تازه بخوای منابع سه سالتم بخونی هیچی ازشون یادم نیست رشتمم روانشناسی قبول میکنن خانواده میگن حتما ارشد بگیرم

یعنی اینقدر استرس دارم که نگو

استخدامی دلخوش کنک اموزش وپرورشه کجا به معلمی میرسن که 4 سال اموزش دید، معلم اموزش دیده کلاس رو رو ا ...

من خودم معلم معلم نیستم ولی برای یک طرحی تو مدرسه و محیطش هستم و سر کلاس ها مهارتم بدک نیس

یعنی کل نی نی سایت شده تایپیک فرهنگیان  کلا انگار فرهنگیان بهشت شده برا بچه ها امان از فقر اق ...

من خودم از بس تایپیک فرهنگیان زدم دیگه روم نشد بزارم گفتم حالا یکی میاد میگه چخبراته😅🥲🤦 آخه قشنگم تنها شغلی که واقعا درس خوندن توش تاثیر داره و آینده داره همینه من خودم کارشناسی روانشناسی می خونم ترم آخرم ولی کو کار تا ارشد نخونی اونم خودتو خییلی قوی کنی فایده نداره

چرا میشه فکر کنم  خب همین منم توی اینش موندم کدوم بهتره 🥲

اگه مستقیم با ذزمون بری خیلی بهتره

دانشگاه فرهنگیان چیز زیادی بهت اضافه نمیکنه

تک و توک استاد باسواد و درسای به درد بخور دارن

کلا اموزشو پرورش خیلی بی در و پیکره

اگه نتونستی وارد بشی فکر نکن خیلی اتفاق بدی افتاده

از بیرونش جذابتره

دخترم فرهنگیان میخونه

فکر میکردیم چی هست! چی شد!

یعنی کل نی نی سایت شده تایپیک فرهنگیان  کلا انگار فرهنگیان بهشت شده برا بچه ها امان از فقر اق ...

دخترم فرهنگیانه  میگه انصراف بدم وخودمم 401 بازنشته شدم نه رتبه بندی شدم نه پاداش گرفتم با این حجم از سختی کار وتدریس در روستا ها ومناطق محروم الاخون کردن بچه هامو وهزینه کردن برای رفت وامد و... سی سال کار کردم 9 تومن حقوق میگیرم

اگه مستقیم با ذزمون بری خیلی بهتره دانشگاه فرهنگیان چیز زیادی بهت اضافه نمیکنه تک و توک استاد باسو ...

متاسفانه کلا دانشگاه های ما همینطورن خودم توی این چهار سال و این همه استاد فقط یکی دوتا استاد به درد بخور و با علم دیدم فرهنگیان برای اضافه شدن علم نمی خوام برم برای شغل و درامد و این چیزا چیزی که هدف اکثریت هست وگرن علم اونچنانی تو هیچ دانشگاهی نیس تا خود آدم دنبالش نره

من خودم از بس تایپیک فرهنگیان زدم دیگه روم نشد بزارم گفتم حالا یکی میاد میگه چخبراته😅🥲🤦 آخه قشنگم ...

اره عزیزم میدونم 

انشالله همه جونا عاقبت بخیر بشن و اینده خوبی داشته باشن 

همین دیگه ترس از بیکاری باعث شده اینطور بشه

متاسفانه کلا دانشگاه های ما همینطورن خودم توی این چهار سال و این همه استاد فقط یکی دوتا استاد به درد ...

فرهنگیان علم نیست کسب مهارته تا چیزی که بلدی رو به دیگران انتقال بدی البته اگه بخوای ادامه تحصیل بدی ومدرک بالا تر بگیری اره

متاسفانه کلا دانشگاه های ما همینطورن خودم توی این چهار سال و این همه استاد فقط یکی دوتا استاد به درد ...

اخه چه درامدی

مگه اینکه واقعا به این شغل علاقه داشته باشید

دختر من واقعا دوست داشت و عاشق کار با بچه هاست

الانم همش دنبال کار پاره وقته و به من میگه بیا یه کار مجازی راه بندازیم.

اگه صرفا دنبال درامد باشید اومدنتون اشتباهه

نمیگم که پشیمون بشید چون اومدن شما جای کسی رو تنگ نمیکنه😅