2777
2789
عنوان

شاغلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 34 پست
خب نده ب مامانت یکی دو ماه لباس بخر بعد خودت پس انداز کن آدم میشناسم مامانش ب این بهونه حقوقش رو م ...

نه مامانم اینطوری نیست که نده

تو حساب کتاب آدم درستیه ولی خب

خیلی دخالت میکنه تو همه چیم

اخه وقتی چیزی میخرم همش بهم عذاب وجدان میده یه خرید برا خودم میکنم هی میگه نخر  همه پولاتو ند ...

اشکال نداره، چند وقت حرفاشونو تحمل کن.

پس اندازت هم دست خودت باشه. با توصیفاتی که کردین مادرتون خیلی اهل مدیریت نیستن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این که پس انداز کتی خیلی خوبه. ولی یاد بگیر که خودت پس انداز داشته باشی نه اینکه پولاتو بدی مامانت برات نگه داره‌ مگه خودت بلد نیستی بری طلا بخری؟ 

به مامانت بگو با این چندرغاز ماهانه جیزی نمیشه خرید خودم هر ۳ یا ۴ ماه جمع میکنم  میرم یه تیکه کوچیک طلا میخرم. اینطوری حساب پولاتم دست خودت میمونه

خوب یکی دوماه نده بگوبذاربه سروضعم برسم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اخه یه چیزیم بگم انقد همه چی گرونه با یک ماه مایحتاجم در نمیاد😶

میدونم عزیزم خودمم همینجوری ام

الان یکساله سرکار میرم والا هنوز هم چیزی نیاز دارم 

کلا چندماه اول رو فقط خرید کن 

وقت واسه پس انداز زیاده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏