2777
2789
عنوان

شاغلم ولی...

290 بازدید | 34 پست

حقیقتا حقوقم حقوقو وزارت کاره

دو ماهه ک کلا حقوق دارم میگیرم

قبل از اون از طریق خانواده نیاز هام تامین نمیشد 

از لحاظ پوشاک مخصوصا

الان دومین ماه مامانم نصف‌پولمو ازم میگیره میگه برات طلا میخرم که بعدا بتونی ماشین بخری

ولیدمن میدونم با این پولا نمیشه خرید

الان از نیازای اصلیم داره میزنه همشم داره مخمو میخوره که بده برات طلا بخرم 

من مانتو هام همه مال چهار سال پیشه شلوارام لباس زیرام

ولی میگه هر ماه یدونه بگیر بقیشو بده برات طلا بگیرم

کلا نصف حقوقمو میگیره

نزدیک ی تومنم میدم کرایه راه دانشگاه 

کلا دو و نیم  دستمو میگیره 

بنظرم سکه پارسیان بگیر

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو پس اندازه که خوبه در هر صورت 

ولی باهاش حرف بزن یا هم نده بگو مامان این ماه میخوام همه شو خودم خرج کنم و این چیزا

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

خوب یکی دوماه نده بگوبذاربه سروضعم برسم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نده این حق توعه ک براچیزایی ک دوس داری نیاز داری خرج کنی خودت پسنداز کن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

نده به مامانت با پولات خوشبگذرون فعلا که مجردی حال کن برا خودت از الان پسنداز کنی کی میخوای حالشو ببری؟ 40 سالگی؟ نمیچسبه دیگه معلوم نیس تا کی زنده ایم فقط خوشبگذرون و در لحظه زندگی کن همین خیلییییی به خودت برس گور بابای ماشین

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

چطور در حدی بزرگ شدی که کار کنی ولی در حدی بزرگ نشدی که درست و محترمانه حرفتو بزنی، حقتو بگیری، اختی ...

اخه وقتی چیزی میخرم همش بهم عذاب وجدان میده

یه خرید برا خودم میکنم هی میگه نخر 

همه پولاتو نده 

فلان قد دادی لباس گرونه 

حالمو از خریدایی ک کردم بهم میزنه