2777
2789
عنوان

شاغلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 34 پست

من اگه جای تو بودم اول‌نیاز هامو‌میخریدم

مثلا لباس نداری لباس بگیر لوازم آرایشی ادکلن یا هر‌چی کم داری.

از ماه بعدش سعی کن نصف درآمدتو پس انداز کنی ولی به نظرم بچه کوچیک نیستی که بدی یکی برات نگه داره.

از ماه بعد هر وقت مامانت گفت بگو‌خودم‌نگه میدارم.

بذار تو حساب دیگه هر چند ماه یبار برو یه تیکه طلا بگیر.

منم دو سال پیش شاغل بودم هر چی درآوردم دادم به لباس و خوشگذرونی و ... الان باردارم از کارمم استعفا دادم همش میگم کاش جمع میکردم حداقل الان یه مقدار پول داشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه وقتی چیزی میخرم همش بهم عذاب وجدان میده یه خرید برا خودم میکنم هی میگه نخر  همه پولاتو ند ...

راهش رو پیدا کن

قیمت پایین تر بگو. بگو از حراج گرفتم

بعدم کاری که فکر می کنی درسته بکن حالا هرکی هرچی می خواد بگه

اخه وقتی چیزی میخرم همش بهم عذاب وجدان میده یه خرید برا خودم میکنم هی میگه نخر  همه پولاتو ند ...

چ عادت بدی داره 

ول کن این حرفارو کاریت نباشع ب این فکر کن ک اراستگی و لباس نو و قشنگ از هرچیزی مهمتره ..ب این فکرکن ک تو داری کارمیکنی زحمت می‌کشی ک دیگه حسرت چیزی و نخوری هرچی دلت خواست بتونی براخودت تهیه کنی حداقل درقبال زحمت کارت دلت خوش باشه ب چیزایی ک دوسداری ...

من اگه جای تو بودم اول‌نیاز هامو‌میخریدم مثلا لباس نداری لباس بگیر لوازم آرایشی ادکلن یا هر‌چی کم د ...

حرف حق

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم‌ شما حق داری ولی مادرتم‌ درست میگه تو این گرونی حتما باید پس انداز کردن رو یاد بگیری خیلی مهمه که با زحمتی که میکشی هم حالت رو بسازی هم آینده ات رو . 

به سرو وضعت برس ولی معقول زیاده روی نکن و هر ماه حتما یه چیزی کنار بذار به عنوان پس انداز ‌ 

حقوق یکماهتو برو خرید اساسی بکن 

از ماه های بعدی پس انداز کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خب نده ب مامانت

یکی دو ماه لباس بخر بعد خودت پس انداز کن

آدم میشناسم مامانش ب این بهونه حقوقش رو می‌گرفت بعد شش سال یه قرون هم بهش پس نداد

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خودشم پنجاه و خورده ای سالشه هنوز داره پولای بابامو جمع میکنه😐😂

با این جمع کردنها به کجا رسیده . عزیزم پول هریاعت ازقدرت خریدش کاسته میشه . الان پسنداز معنی نداره خرید اقساطی به صرفه هس

...thi too shall pass