2777
2789

من راستش بیماری نمیدونمش 

خ هم خوبه افرین بهشون

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترین اختلال شخصیتی در یک انسان خود شیفتگیه 

هوم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

برتدرم هست خیلی وحشتناکه نه میتونه توانایی کسی رو ببینه نه خوبیش رو همش در حال تحقیر کردت دیگرانه به ...

عزیزم برادرت چجوری بزرگ شد رفتار پدر مادرت بچگیش باهاش چجوری بود؟

کینه ای هست ؟ مدام تعریف تمجید میخواد ؟ ازش نمیشه انتقاد کرد ؟ زود بهش برمیخوره ؟ 

یه نفرو میشناسم عروسی دخترش یه کیف دستش بود واز اول تا اخر عروسی کنار عروس نشسته بود وحتی عروس میرفت وسط اون اونجا نشسته بود ووقتی مهمونا میرفتن بهش سلام کنن از جاش بلند نمیشد وقتی مارم رفت پیشش هم اون بلند نشد من خیلی ناراحت شدم رفتم بهش گفتم تو نباید اینجا بشینی بیا به مهمونا خوشامد بزن، بهم گفت میدونی در شان من نیست اینکار رو بکنم یه بار هم تو عروسی پسرش طلا نخرید پسره یه سرویس بدل خرید داد دست مادرش اونم قبل اینکه بده به عروس یک ساعت داشت با اون سرویس بدلی برای مهمونا قر میداد ومیرقصید  منم حرص میخوردم که بابا مهمونا نمیدونن این بدله تو که میدونی 

این دیگه وضعش خیلی خیته

اره واقعا تو یه جمع که میره چنان چشماشو 360 درجه میچرخونه وقیافه میگیره که نگو  بچه هاشم همه خودشیفته ان، یکی که دوقطبیه بیمار مرزیه یا اختلالهای دیگه بیشتر خودش در عذابه ودیگران کمتر اذیت میشن مگر اینکه به خاطر اونا ناراحت باشن ولی خودشیفته خودش ضعیف ترین ادم یه مجموعه ای هست از نظر سواد واقتصاد وزیبایی و... ولی با تحقیر دیگران مداد داره میگه به من توجه کنین شما هیچی نیستین فقط من وبچه های من 

عزیزم برادرت چجوری بزرگ شد رفتار پدر مادرت بچگیش باهاش چجوری بود؟ کینه ای هست ؟ مدام تعریف تمجید می ...

بله دقیقا متاسفانه من همیشه درسخون و بچه خوبه و محبوب بودم تو خانواده و فامیل و خیلی برادرم اذیت شد