2777
2789
عنوان

ویروس جدید

243 بازدید | 22 پست

پسرم حدود ۱۰روز مریض شده شایدم بیشتر تب وسرفه ابریزش واین چیزا ک آمپول وشربت انتی بیوتیک وهمه چی داد برای سرفه الان دارو هاش تموم شده ولی هنوز چرک سینش خوب نشده سرفه خلطیش مونده ۱۴روز اموکسی ۶۴۳خورد بدم ۵روز زیترومکس نمیدونم چرا این خلطا خوب نمیشه الان چیکار کنم خطر داره ۷سالش

مجددا ببرش و توضیح بده که چ داروهایی مصرف کرده ولی خوب نشده

بردم دکتر گفت انتی بیوتیک خیلی خورده نمیخواد فقط شربت سرفه داد ک فرقی نکرد الان میخوام بدونم کسی مثل من هست تجربه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردم دکتر گفت انتی بیوتیک خیلی خورده نمیخواد فقط شربت سرفه داد ک فرقی نکرد الان میخوام بدونم کسی مثل ...

من می دونم بجه خواهر شوهرم با اینکه دوبار دکتر بردتش هنوز سرفه خلطی داره ۵ سالشم هست... بازم پی گیری کنید یا بپرسید.

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

عزیزم تاپیک هاتو خوندم ، خواستم بگم پی گیری کن واسه بچه ات می دونم خسته ای درکت می کنم ولی پرس و جو کن بهترین پزشک رو پیدا کن حتما بچه رو ببر مجددا، اصلا هم نگران نباش الان همه بچه ها اینطور شدن ولی سعی کن صبورتر باشی و با روحیه قوی دلبندت رو مداوا کنی قشنگم ... هیچ ام نگران نباش باور کن الان همه مادرا درگیرن آخه فصلشه

من می دونم بجه خواهر شوهرم با اینکه دوبار دکتر بردتش هنوز سرفه خلطی داره ۵ سالشم هست... بازم پی گیری ...

هیچ کس هم جواب نمیده 😞دکتر چی بهش کفته بوده من ک هر ۳روز تو دکترم بخدا خسته شدم 

هیچ کس هم جواب نمیده 😞دکتر چی بهش کفته بوده من ک هر ۳روز تو دکترم بخدا خسته شدم 

می فهمم واقعا سخته، می خوای بیمارستان هم ببر با همسرت ببین چی می گن، متخصص عفونی یا متخصص کودکان تو شهرتون ندارید؟

عزیزم تاپیک هاتو خوندم ، خواستم بگم پی گیری کن واسه بچه ات می دونم خسته ای درکت می کنم ولی پرس و جو ...

بخدا من اصلا آدم بیخیالی نیستم همش این دکتر اون دکتر میکردم میبرم نتونم اینترنتی ویزیت میکنن همه هم میکن دارو واسپره های خوبی مبدی همه چیت درسته نمیدونم کجا کار اشتباه دیگ کم اوردم از حرفا شوهرم بقیه دیگ خسته شدم همش میکن حساسی اینحوزی میشه ولش کن صبرکن خودش خوب میشه نمیدونن من جیگرم کنده میشه تو خونه با هر یه سرفه این بچه من این همه میرسم دست تنها همه کار میکنم آخرش این خیلی تنهام ب شوهرمم میگم کمکم باش میگه باید کار کنم فقط از پس خرجا دکترای تو بربیاد هرروز بچه دستته این دکتر اون دکتر

می فهمم واقعا سخته، می خوای بیمارستان هم ببر با همسرت ببین چی می گن، متخصص عفونی یا متخصص کودکان تو ...

من همش فوق تخصص کودکان والرژی واسم میبرم بیمارستان ک بدرد نمیخوره همه پرستاران انقدم شلوغ رسیدگی نمیکنن

بخدا من اصلا آدم بیخیالی نیستم همش این دکتر اون دکتر میکردم میبرم نتونم اینترنتی ویزیت میکنن همه هم ...

عزیزم ربطی به حساس بودن نداره 

پسر منم این ویروس لعنتی رو گرفت با اینکه بستری شد و آنتی بیوتیک قوی گرفت اصلا دوره بیماریش کوتاه نشد و همون سه هفته ایی که بچه های دیگه سرفه میکرد سرفه کرد باور کن هنوز صدای بچم خش داره انگار بعد از یکماه 

شوهرمم گرفت سرفه های اونم خیییییلی طولانی شد و هنوزم تک تک سرفه میکنه 

التماس دعا دارم برای شفای مادرم  مادرم سرطان معده داره دعاش کنید

بخدا من اصلا آدم بیخیالی نیستم همش این دکتر اون دکتر میکردم میبرم نتونم اینترنتی ویزیت میکنن همه هم ...

اگر تونستی عکس رادیو لوژی ریه هم ازش بگیر برو بیمارستان بگیر با بیمه که زیاد نشه هزینش خودتم ببر بدون اینکه شوهرت خبر بشه

اگر تبش قطع شده نگران نباش ولی اگه همچنان تب داره عکس بگیر حتما و اینکه آرامشتو حفظ کن این ویروس سرفه های طولانی داره که به هیچ دارویی غیر از دکسترو متورفان پاسخ نمیده

اگر تبش قطع شده نگران نباش ولی اگه همچنان تب داره عکس بگیر حتما و اینکه آرامشتو حفظ کن این ویروس سرف ...

اونم بچه رو خیلی خواب آلو میکنه

اونم بچه رو خیلی خواب آلو میکنه

سلام عزیزم ممنون از توضیحاتت والا هنوز سرفه های خلطی داره دیگ برای پسرم بیشتر از دو‌هفته شده بخدا کلافه شدم هنوز ابریزش بینی داره یبار میبینی سفیده یبار میبینی سبزه کم اوردم چقد بین بچه من دارم دارو میدم چقد انتی بیوتیک خورده از هیچی کوتاهی نکردم برعکس من از دکستروفان راضی نبودم فرقی نکرد دکتر تئوفیلین جی داد آخر،بد من تازگی دکتر برای لوزش فرستاد عکس از لوزه وسینوس وریه گرفتم گفت خیلی زوده نبرش الان ضرر داره بخدا کم اوردم اونی نی سایت فقط میچرخم ببینم چی ب این بچه بدبخت بدم 

سلام عزیزم ممنون از توضیحاتت والا هنوز سرفه های خلطی داره دیگ برای پسرم بیشتر از دو‌هفته شده بخدا کل ...

نگران نباش همکلاسی پسر من ۴ هفته سرفه میکرد با همین ویروس