2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست

جلو خانواده شوهرت هم خودتو حساس نشون نده خر چقدرم خواستی غصه بخوری واسه بچت تو تنهایی بخور نذار کسی خبر بش

اگرم بهت گفتن حساسی بگو بچه من شرایطش طوریه که من رو وادار به حساس بودن میکنه 

ولی سعی کن کسی نفهمه چند بار دکتر بردیش یا چه داروهایی خورده از من خواهرنه به شما نصیحت 

من کاملا شرایط شمارو درک میکنم عزیزم

التماس دعا دارم برای شفای مادرم  مادرم سرطان معده داره دعاش کنید

پسر من با همین ویروس بستری شد من و شوهرم به کسی نگفتیم چون بیجا قضاوت میشیم و علاوه بر نگرانی مریضیه بچمون حرفا و زخم زبون دیگرانم آوار میشه رو سرمون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو خانواده شوهرت هم خودتو حساس نشون نده خر چقدرم خواستی غصه بخوری واسه بچت تو تنهایی بخور نذار کسی ...

چرا؟همه همش بهم میگن چقد حساسی چقد اخلاقت بده همش بچه رو دکتر میبری صبر کن خوب مبشه بچم هرچی کار میکنه تو خرج دکتر میکنی؟اینکه میگی خوب میشه من میترسم از این سرفه خلطی وابریزش عفونی میترسم چرک کنه تب کنه

پسر من با همین ویروس بستری شد من و شوهرم به کسی نگفتیم چون بیجا قضاوت میشیم و علاوه بر نگرانی مریضیه ...

من شوهرم اصلا همراهم نیست آمار لحظه ب لحظه رو ب خونوادش میکه هرروز پیش اوناس 

چرا؟همه همش بهم میگن چقد حساسی چقد اخلاقت بده همش بچه رو دکتر میبری صبر کن خوب مبشه بچم هرچی کار میک ...

اگه خدای نکرده تب کرد حتما ببرش عکس از ریه و سینوس بگیر ولی مطمئنم خوب میشه همسر منم همینجوریه هنوز عود میکنه و خاموش میشه از ۲۰ آبان درگیره

اگه خدای نکرده تب کرد حتما ببرش عکس از ریه و سینوس بگیر ولی مطمئنم خوب میشه همسر منم همینجوریه هنوز ...

دعا کن برا بچم خدا این روزا رو زودتر از ما دور کنه ک کم اوردم 

دعا کن برا بچم خدا این روزا رو زودتر از ما دور کنه ک کم اوردم 

انشالله که حال بچتون خوبه توب میشه نگران نباش سال بعد اینا همه براتون میشه مرور خاطرات 

حساسیتتون رو با بقیه درمیون نذارید 

اگه اعتقاد دارید به حضرت علی اصغر نذر کنید من خودم شیر پاکتی نذر کردم روز شهادتشون پسرم پخش کنه شما هم اگر اعتقاد دارید نذر کنید براشون حتی ۵ تا دونه شیر کا پسر خودتون با دستای خودش پخش کنه

انشالله که حال بچتون خوبه توب میشه نگران نباش سال بعد اینا همه براتون میشه مرور خاطرات  حساسیت ...

من ک هرچی دارم از امامس خود بچمم نذر امام رضا هست،بخدا انقد نذر اماما حضرت فاطمه شهیدا کردم ،حتما برای علی اصغر هم نذر میکنم فقط زودتر بچم خوب بشع،فقط میشه بگی چرا هی تکرار مسکنی حساسیتمو ب کسی نگم مگه چی میشه؟