2821
2789
عنوان

چرا واقعا؟!

124 بازدید | 11 پست

من با وجود اینکه همچی دارم جتی مستقل هم هستم،ولی شانس عاطفی ندارم،هیچوقت تو زندگیم عشق رو تجربه نکردم،روابط دوستامو ک میبینمو با خودم مقایسه میکنم دلم میگیره،واقعا بخیل نیستم،اتفاقا دلم میخاد همیشه حالشون خوب باشه،اما نمیدونم چرا هیچوقت نشد اون طور ک باید مورد توجه واقع بشم.

با یه دعا نویس هم صحبت کردم ،میگفت یه شخصی ک با خونوادتون خصومت داره طلسمت کرده،هر کسی سمتت میاد خوشش ازت میاد، اما سرد میشه دیگ پیگیر نمیشه.

بنظرتون دلیلش میتونه این باشه؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا عشق چیز خاصی هم نی 

من ک شک دارم وجود داشته باشه 

ازدواج و روابط عاطفی برا من مث معاملس 

وله کن بابا اق بالا سر میخوای؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

چرا هدکی میرا پیش دعا نویس میگه طلسمت کردن  خواهرم رفته دختر خالمم/:"

اخه من چند ساله همیشه حس میکنم حالم بده،اضطراب بی دلیل،بد بینی،حتی روابط عاطفیفمم بی دلیل کات میشه

نه ولی خسته شدم از تنهایی،تمام عمرم تنها بودم

چن سالتونه 

ی اردواج عاقلانه می ارزه ب این مدل تنها نبودنا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

چن سالتونه  ی اردواج عاقلانه می ارزه ب این مدل تنها نبودنا

نمیدونم،الان ۲۳ سالمه.

بعنوان کسی ک همیشه بدترین شرایطش رو تنها گذرونده دیگ فک نکنم دلم بخاد کسی بیاد تو زندگیم،دارم عادت میکنم

نمیدونم،الان ۲۳ سالمه. بعنوان کسی ک همیشه بدترین شرایطش رو تنها گذرونده دیگ فک نکنم دلم بخاد کسی بی ...

اوهههه همچین گفتی گفتم ۱۰ سال ع من بزرگ تری یکم محترمانه تر ح بزنم و ...

حجی هنو سنی نداری 

خ خوبه مستقلی ب خ چیزای مهم تر رسیدی 

دخترا همسن تو همه یا افسردن یا پشت کنکورن یا بیکار 

مث خودت کمه 

اوهههه همچین گفتی گفتم ۱۰ سال ع من بزرگ تری یکم محترمانه تر ح بزنم و ... حجی هنو سنی نداری  خ ...

مرسی عزیزم  لطف داری 

ولی واقعا هیچکس قدرمو ندونست،قدر خوبیایی که بهشون کردم:)

مرسی عزیزم  لطف داری  ولی واقعا هیچکس قدرمو ندونست،قدر خوبیایی که بهشون کردم:)

هعییییی 

پیش میاد