2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و تاخیر در پریود

128 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ،من این ماه روز تخمک‌گذاری اقدام داشتم و درست بعد از یه هفته لکه بینی داشتم و هنوز هم لکه بینی قهوه‌ای دارم ،باید دیروز پریود میشدم ولی هنوز نشدم ،امکان داره باردار باشم؟آخه همیشه پریودم منظم بوده 

بله امکانش هست

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بنظرم چطوری روز تخمک گذاری متوجه میشی

بعضی علائم دارن بعضی با کیت

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بعضی علائم دارن بعضی با کیت

اخه تو اقدامم بعد زمان های نامشخصی از سیکلم یه درد عجیب شکمم میگیره سونو اینام مه التهاب نشون داد نمیدونم ااین هست یااینکه یه دکتر زنانی بهم گفت نشونه تخمک گذاری درحالی من وسطای سیکلم نبود

اخه تو اقدامم بعد زمان های نامشخصی از سیکلم یه درد عجیب شکمم میگیره سونو اینام مه التهاب نشون داد نم ...

همه که وسط سیکل تخمک گذاری ندارن 

سیکلم سی و پنج روزه باشه کی باید کیت بذارم عزیزم

ببینید تخمک گذاری معمولا ۱۴روز قبل از دوره بعدی اتفاق می افته،شما باید روز ۱۷تا ۲۲سیکلتون کیت بزارید، کیت رو با ادرار اول صبح امتحان نکنید ،بعدازظهر بهتره بین ساعت ۵تا۸شب