2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 😭😭💔💔💔💔💔

291 بازدید | 25 پست

سلام ب همگی 

دوستان من ۲۰ سالمه از  دوم راهنمایی حدودا بود ک دهنم بوی بدی میده هر چی ب خانوادم گفتن گفتن نمیده من سالها تو مدرسه زجر کشیدم میرفتم تو دسشویی مدرسه گریه میکردم چون حرف زدنم همش زجز بود 😭😭💔 الان ک خودم ازدواج کردم میگم فقط ی بچه میارم و از خر نظر رسیدگی کامل میکنم ک زجرای منو نکشه بهترین دوران عمرش تباه نشه بخاطر سهل انگاری من 💔 تا اینک ازدواج کردم باز ب همسرم گفتم همسرم میکعت ن نمیده من تا حالا حس نکردم اگ بود بهت میگفتم خب اما بخدا خودم حس میکنم قشنگ بوی بدی میده از عروسی و مهمونی و همه چی دور شدم دکتر خلق و بینی گفت شاید ۱ درصد از لوزه باشع من بخاطر همون ۱ درصد هم ک شده بود عمل کردم و چ عمل سختی بود فقط میخواستم خوب شم 😭 آزمایش میکروب معده هم دادم منفی شد  ،رفااکس هم ندارم حتی با اینک ندارم سه ماه فاموتیدین خوردم اما نرفت خسته ترینم😭😭😭 فقط خشک کننده کلاریترومایسین بو رو میبره و فقط وقتی میخورم اگ قطع کنم قزصو بو برمیگرده آزمایش کامل هم دادم عفونت تو بدنم نیست پس چیه 💔💔😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون خراب نداری؟ 

شاید خودت حساسی گلم اوه اینجور بود شوهرت بهت میگفت 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

عزی، م وسواس فکری داری منم ی مدت داشتم ی بویی اذیتم میکرد ب شدت از هرکیم میپرسیدم میگفت نه ی مدت دارو مصرف کردم خداروسکر بهتر شد

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
عزی، م وسواس فکری داری منم ی مدت داشتم ی بویی اذیتم میکرد ب شدت از هرکیم میپرسیدم میگفت نه ی مدت دار ...

اره منم ب هر کی میگم میگ ن ولی خودم داغونم داروی برای وسواس ؟

ن هیچکس نگفته اما خب فکر میکنم این موضوعیه ک کسی ب آدم نمیگه  خودم چندبار حس کردم همکلاسیام طع ...

خواهش میکنم این طرز فکرتو بریز دور همکلاسیا اتفاقابخوان بگن مستقیم بهت میگفتن.شوهرت نزدیکترین فردبه توئه وبخاطره یه سری مسائل زناشویی مطمئن باش اگه بومیدادبهت میگفت که خودش اذیت نشه 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
همه همینو میگن اما من خودم بورو حس میکنم 

عزیزم به جای انتی بیوتیک و قرصهای مضر با یه روانشناس صحبت کن

مطمین باش مشکل بوی دهان نداری و خاطرات گذشته باعث ایجاد وسواس شده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️