2777
2789
بنظرم وسواس گرفتی،برو روانشناس

پس این کشاله ران رو چکارش کنم؟ الهی بمیرم مامانم چنان گریه میکنه ای خدا 😭

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
من یدونه رو لابیا مینورم دارم سطحیه ولی اصلا برجسته نیس دو ساله هس بنظرت ممکنه زیگیل باشه؟😢

رنگش اینا چجوریه؟

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا بمونید با هم حرف بزنیم من نمیدونم به کی پناه ببرم تو خونه کسی نیست جز مامانم و بابام خودم بچه اولم دارم میترکم😭

قهوه ای و یکم رو پوست پهنه بدون برجستگی

۲ ساله هست؟ زیاد نشده ؟ دکتر زنان که من رفتم پیشش میگفت زیگیل تو قسمت تناسلی زیاد میشه بغل هم بغل هم در میاد 

عزیزم شما باید بتونی مدیریت کنی اخه وقتی چیزی نیست چرا سری ک درد نمیکنه رو دستمال ببندی 🥲

عزیزم من روحیه خیلی حساسی دارم صبح تو مطب نیومده گریم در اومد وسط خیابون از صبح تا الان ی ریز اشک ریختم نمیتونم خودم کنترل کنم نه نهار خوردم نه شام فقط غصه خوردم 

اره شایدم ۳ سال  نه فقط اون یدونه هس

فکر نکنم باشه چون اخه این همه وقت همین دونه مونده شاید مال خود همون قسمته