2777
2789
من هرچی تو نت میزنم زگیل تناسلی اصلا شکل جوش هایی که من دارم نیست

والا مال من عین خاله قهوه ای هست بخدا ی درصد فکر نمیکردم زیگیله تو نت که چیزایی نوشته وحشتناک

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
صبح رفتم دکتر پوست برا انگشتم کشاله رانمو گفت زیگیله ولی تناسلی نی راحت گفت بیا کرایو کن‌با گریه اوم ...

خب دیگه خیالت راحت 

زگیل همه جا درمیاد و دلایل مختلفی داره 

خیالت راحت باشه که نیست 

اگ بود حتمااااااااا حتماااا میگفتن حتی اگر مشکوک بود هم باز میگفتن ی ازمایشی چیزی برو

🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه خیالت راحت  زگیل همه جا درمیاد و دلایل مختلفی داره  خیالت راحت باشه که نیست  ...

اما دارم سکته میکنم بخدا از اراک از ی متخصص پوست دوباره نوبت گرفتم برا دوشنبه دعا کن برام من طاقت ندارم دق مرگ میشم میدونم خیلی میترسم خیلی بگم نمونه بگیره؟

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
برجسته هست ؟ بزرگه؟

نه بزرگ‌ نی برجستگیش خیلی کمه من خودم فکر میکردم خاله یا لک چون من تنبلی تخمدان و مقاومت به انسولین هم دارم ی سری لک قهوه ای تو بدنم دارم بخاطر مقاومت به انسولین خیال میکردم لکه یا نهایت خال

عزیزدلم طرف دکتره اینکارس،اگر موردی باشه حتما میگه بهت

من باکره ام پاپ اسمیر نمی‌گیرن ازم حتی به دکتر زنان گفتم امضا اینا میدم گفت نمیشه گفت ریگیل نداری برو بشین زندگیتو بکن اومدم ی چند روز حالم خوب بود تا امروز دوباره به نظرت از زیگیله بگم نمونه بگیره؟