2777
2789
یعنی ۲ سال خوب نشدی هنوز از اولش داشت زگیل یا نه 

عزیزم من تا ۱ ماه پیش نمیدونستم زیگیل تناسلی چه کوفتیه همین برامدگی انگشتم خیلی هم کوچیکه ی روز دقت کردم بهش زدم تو نت زیگیل وای وای اونجا فهمیدم زیکیل تناسلی هست و اینا به خودم شک کردم یعنی وسواس بیماری و فکری دارم رفتم دکتر زنان دوبار معاینم کرد گفت واژن و لوبیا اینا اصلا زیگیل نداری خیالم راحت شده بود دوباره امروز گفتم برا انگشتم برم دکتر کشاله رانمم نشون دادم به هوای خال گه گفت زیگیل و روزگارم سیاه شد از صبح بکوب دارم گریه میکنم ار دم مطب تا خونه 😭😭😭😭

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
بابد برم ببینم اصلا چیه...

اره برو امکان چیز های دیگم هست ایشالا ک این نباشه

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیونه خوب میشی گریه برای چیه 

نمیدونین چه حالیم دارم میمیرم اینقدر گریه کردم داره خون ار چشمام پایین میاد مامانم بیچاره ای خدا زده به سرم خودمو بکشم 😭😭😭😭😭

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
وا عزیزدلم چرا؟؟ میخوای خصوصی حرف بزنیم؟

بیا بزنیم من که دارم میمیرم باور کن تا صبح ار غصه دق مرگ بشم😭

دورت بگردم اروم باش منم هفته ی پیش مث تو بودم ، نترس چیزی نیس

خدا نکنه 

شما تناسلی داشتین؟ مال من گفت تناسلی نیست اخه مگه میشه زیکیل کشاله ران تناسلی نباشه؟ بخدا نمیشه 

بله عزیزم  دیگه تو میتونی تشخیص بدی یا دکترررر نگران نباش بابا چ دکتری رفتی

صبح رفتم دکتر پوست برا انگشتم کشاله رانمو گفت زیگیله ولی تناسلی نی راحت گفت بیا کرایو کن‌با گریه اومدم بیرون رفتم ی دکتر داخلی که تو شهرمون برا پوست کارش خوبه اونم گفت زیگیله گفتم تناسلی گفت نه اما حس میکنم اشتباهه بخاطر گریه هام گفتن نیست نترسم