2777
2789
پسر من به خاطر ورزش کشتی تمام شونه و گردنش زگیل گرفته بود با سرکه سیب و پد الکل خوب خوب شد نگران نبا ...

عریزم اون زیگیل با تناسلی فرق داره خودم رو انگشتم دارم تروخدا برام دعا کنید نمیدونم به کی پناه ببرم نمیدونم 😭😭😭

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردم زیگیل نبست عزیزم دردم ویروس کوفتیشه دردم خود مریضیشه دردم ایناست اخه بخاطر ۸ ماه عقد بودن چرا ب ...

من یه مدت تو کلینیک پاپیلوما کار میکردم انقدر از این داستانا داشتیم طلاق و طلاق کشی 

طرف با نامزدش شوهرش میومد میگفت این به من خیانت کرده اون یکی هم میگفت اون به من خیانت کرده

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

دردم زیگیل نبست عزیزم دردم ویروس کوفتیشه دردم خود مریضیشه دردم ایناست اخه بخاطر ۸ ماه عقد بودن چرا ب ...

الان شوهرت هست یا جدا شدی عزیزم

ایدز نگرفتی که خدا نکرده زگیل عزیزم خوب میشی 

برو دکترزنان سرکه سیب هم بزن پد الکلی  استفاده کن خوب میشی

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
عزیزدللللممممم ناراحت نباش زگیل عادیه خب درمیاد ، دیگه دکتر گفته تناسلی نیس تناسلی یمقدار سختی دار ...

اما اطمینان ندارم به حرفش اخه نزدیک ناحیه تناسلی هست من فکر میکردم خال هست ی درصد فکر نمیکردم زیگیله دارم میمیرم کلی نذر و نیاز کردم خدا صدامو نشنید انگار😭😭😭

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
الان شوهرت هست یا جدا شدی عزیزم ایدز نگرفتی که خدا نکرده زگیل عزیزم خوب میشی  برو دکترزنان سر ...

جدا شدم الان ۲ ساله😭😭😭

واسه من یه چیزایی هست دقیقا عین جوش رنگش کبود مایل به سیاه هست روی‌ لابیا...نمی‌دونم زگیل هست یا نه آخه ما اصلا رابطه نداشتیم این مدت حدود ۴۰روزه... 

من یه مدت تو کلینیک پاپیلوما کار میکردم انقدر از این داستانا داشتیم طلاق و طلاق کشی  طرف ...

وای تروخدا نگو اخه گناه من چیه من خیانت هم ندیدم یعنی نمیدونم دلیل طلاقم چیز های دیگ بوده ولی خیانتی چیزی ندیدم اما اماننن گذشتش امان از این گذشته های لعنتی 😭😭😭

نه خانما زگيل اين قدرا كه امروزه در موردش حرف ميزنند خطرناك نيست يه گروه خاصي از اونا واسه خانما خطرناكن كه درصد كمي رو شامل ميشن نوع تناسلي فقط از طريق رابطه ي جنسي منتقل ميشه استخر و ليزر از راههاي انتقال نيست قديما هم بود رو دست زياد بود تو عوام ميگفتند اب به گربه بپاشي اينا در مياد!

ممکنه زگیل باشه اما اچ پی وی نه  تست بدید مشخص شه

مدل اچ پی وی مگه چطوریه؟

من زایمان داشتم و چهل روز به خاطر خونریزی نوار بهداشتی میذاشنم ممکنه  حساسیت باشه؟اصلا هم برجسته نیست ظاهرش مثل جوشه ولی دست میزنم برجسته نیست 

ممنون 

اینا بدتر میکنه فقط لیزر دکتر پوست باید بری با ی چیز خیلی یخه 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻