من چند تا ماما معروف ک پیجشونو دارم گفتن احتمال انتقال اینجوری تقریبا صفره
بله درسته
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
رفتم دوبار رفتم دکتر زنان معاینه کرده قسمت تناسلی میگه زیگیل نداری ی دونه رو انگشتم برآمدگی هست شبیه زیگیل امروز براش رفتم دکتر پوست بعدش ی دونه شبیه خال یا لک هست کشاله رانم من کلا بدنم خیلی خال داره اینم نشونش دادم امروز میگه زیگیله ولی تناسلی نیست بیا کرایو کن من دارم سکته میکنم من شهرستانم برای مرکز استان دوباره نوبت گرفتم از ی دکتر پوست برای دو روز دیک اما دارم سکته میکنم خدا میدونه چه حالیم فقط خدا خوت گریه میکنم ار صبح ساعت ۱۱ که از دکتر اومدم گریه کردم و زار زدم تا الان هیچی هم نخوردم 😭😭😭
من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
دردم زیگیل نبست عزیزم دردم ویروس کوفتیشه دردم خود مریضیشه دردم ایناست اخه بخاطر ۸ ماه عقد بودن چرا باید این بلا سرم بیاد منی که نوک انگشت کسی بهم نخورده جز توم بیشعوری که همسرم بوده دارم خون گریه میکنم مامانم داره سکته میکنه حتی به خودکشی هم فکر کردم همین ساعت ۳ میخاستم ی کار دست خودم بدم
من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)