اصلا انگار نه انگار که حضرت زهرا س و حضرت زینب س الگوی ما زنها هستن.انگار نه انگار بخاطر اسلام خون عزیزانشون ریخته شد.بعد ما این گناهامون اونم در ملأ عام, چجوری شرمنده نباشیم؟!!! ربطش اینجا بود.
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم.
********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********
یه بارتویه مهمونی یه زنه یه مانتوی حریرپوشیده بود سوتینشوهمه چیش از زیرش پیدابودکلاهم عادت داره واسه شوهرای مردم عشوه خرکی بیاد!ازش متنفرم.خدا فقط شانس داده قیافه وهیکلی نداره وگرنه نمیدونم دیگه چکارمیکرد
مبیناخب توخیابون که همه مدل ادمی هست بعضیابراشون مهمه بعضیابراشون مهم نیس ولی وقتی میری یه جایی که همه همومیشناسنومیدونن همه به یه چیزایی اعتقاددارن بعدیه ادم اینجوری این وسط خودنمایی میکنه ادم دیگه نمیدونه چکارکنه
سیمرغ جان به حجابم ربط داره.همین خانم که گفتم مثلامیدونه که شوهرای بقیه مثلاازفلان قسمت خونه میرنومیان میره همونجامانتوشودرمیاره و وایمیسته!خب انقدرم سطحش پایینه که ادم نمیتونه باهاش هم کلام بشه ویه چیزی بگه. یه بارمن بهش گفتم یه وقت اینطوری نبیننت گفت خب نبینن چکارکنم!
خب سیمرغ جان بالاخره ازبین اونهمه مردممکنه اتفاقی یکی چشش بیوفته به این.بعدم فکرکردی همه اینایی که شوهرای مردموازراه به درمیکنن سیندرلان؟نه باباخیلیاشون عجوزه ای بیش نیستن اونچیزی که اوناروبه هدفشون میرسونه همین کرم ریختناشونه که بالاخره ازیه جایی بایدشروع کنن