2777
2789
جاوید ایران جان شما اینو درستش کنی بعدی و بعدی هارو چکار می کنی ! بهتره جای اینکه شرمنده ی لباس یکی و دوتا و هزاران زن باشیم شرمنده ی نگاه خودمون باشیم که پاک بمونه و هرزه نشه . کنترل نگاه خودمون و پاک بودنش که اسونتر از تغییر دادن ظاهر هزاران سلیقه ی متفاوته.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشون بابت شلوارهای فاق کوتاه پسران و کش شورت بیرون زده شون ، شرمنده باشه.
بخاطر نگاه هیز و دستمالی کردن خانمها توی خیابون، شرمنده باشه
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
مسافرالبته که حق باتوئه اماخیلی وقتاادم چشش میوفته به چیزی که نخواسته ببینه.اون چه که تومیگی اصل اوله ولی خب بقیه هم بایدمراعات کنن.مثلامن دیدم همین انتروخیلی ازمردامحل نمیدن ولی هی میره میچسبه بهشون زل میزنه ببینا کی سرشونوبالامیارن که یه عشوه خرکی بیادبراشون!
فاطمه جان من دلم پر نیست شما چطور؟؟ یکی اومده یه عکس گذاشته یه عده هم اومدن تاسف خوردن من فقط نظرمو گفتم
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
به نظرم مردها ذاتی دارند که زن زیبا ببینند نمیتونند خودشونو کنترل کنند واقعا طبیعتشونه ولی احترامشون برای زنیه که درکنار زیبایی، انسان ارزشمندی هم هست با مردایی حشر و نشر داشته باشیم که ارزش های انسانی براشون مهم باشه خودمون هم کمتر اذیت میشیم
یه لحظه چشمش بیفته که طبق قوانین شرعی گناه نیست . ولی نمیشه هم شوهرت رو با چشم بند ببری بیرون . اگر فکر کسی بیمار نباشه ..اگر نگاهش تشنه نباشه ...با هزارتا امثال این خانوم هم اتفاق بدی برای دلش نمیفته. مثلا من به شوهر اعتماد دارم حتی وسط 100 تا زن لخت ..دلیلش هم فقط یه چیز هست اونم اینکه طرف مقابلم سلامت روح و روان داره .پس چه فرقی داره به حال من که خانم فلانی طرز فکرش معیوبه یا نیست. بهتره روی باطن خودمون کار کنیم تا روی ظاهر دیگران.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
پوشش بستگی به عرف جامعه داره ولی نمیشه هم بگی بکن نکن باید فرهنگ سازی بشه اینجوری بخوای هی موضع بگیری بدتر میکنند منم شلوار کوتاه و ناف بیرون میبینم یه جوری میشم اصلا زیبا نیست ولی واکنش ایمجوری نشون دادن باعث میشه بدتر بشه