2777
2789
اصلا انگار نه انگار که حضرت زهرا س و حضرت زینب س الگوی ما زنها هستن.انگار نه انگار بخاطر اسلام خون عزیزانشون ریخته شد.بعد ما این گناهامون اونم در ملأ عام, چجوری شرمنده نباشیم؟!!!
ربطش اینجا بود.
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم منظورم این بود که همون شرمندگی هم پیش خدا اجر داره.شاید تلاششو کرده ولی کاری ازش بر نیاد.
عزیزم.
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********
سیمرغ نمیشه تاثیرادماروهم روانکارکرد.من هیچوقت به کسی نمیگم چراظاهرت اینجوریه. همیشه هم حدخودموهمه جانگه میدارم ولی بعضی وقتاتوبعضی ازمهمونیابعصی اززنارومیبینم همش برا شوهرای مردم کرم میریزن یایه لباسایی میپوشن ادم خجالت میکشه جلوبقیه.واقعاناراحت میشم سعی میکنم جایی که اوناهستن نباشم
یه بارتویه مهمونی یه زنه یه مانتوی حریرپوشیده بود سوتینشوهمه چیش از زیرش پیدابودکلاهم عادت داره واسه شوهرای مردم عشوه خرکی بیاد!ازش متنفرم.خدا فقط شانس داده قیافه وهیکلی نداره وگرنه نمیدونم دیگه چکارمیکرد
خوب به حجاب ربطی نداره کرم ریختن زنا به قول شما مردم پول پارتی هم میرن ولی اگه زنش زن باشه و مردش مرد باشه هیچ اتفاقی نمیفته
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
مبیناخب توخیابون که همه مدل ادمی هست بعضیابراشون مهمه بعضیابراشون مهم نیس ولی وقتی میری یه جایی که همه همومیشناسنومیدونن همه به یه چیزایی اعتقاددارن بعدیه ادم اینجوری این وسط خودنمایی میکنه ادم دیگه نمیدونه چکارکنه
سیمرغ جان به حجابم ربط داره.همین خانم که گفتم مثلامیدونه که شوهرای بقیه مثلاازفلان قسمت خونه میرنومیان میره همونجامانتوشودرمیاره و وایمیسته!خب انقدرم سطحش پایینه که ادم نمیتونه باهاش هم کلام بشه ویه چیزی بگه. یه بارمن بهش گفتم یه وقت اینطوری نبیننت گفت خب نبینن چکارکنم!
مردی که بخواد به همچین زن سطح پایینی توجه کنه دیگه معلومه تکلیفش چیه حساسیت نشون دادن به اینجور مردها شان منو پایین میاره ببخشید البته
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
خب سیمرغ جان بالاخره ازبین اونهمه مردممکنه اتفاقی یکی چشش بیوفته به این.بعدم فکرکردی همه اینایی که شوهرای مردموازراه به درمیکنن سیندرلان؟نه باباخیلیاشون عجوزه ای بیش نیستن اونچیزی که اوناروبه هدفشون میرسونه همین کرم ریختناشونه که بالاخره ازیه جایی بایدشروع کنن