2777
2789

اگ مطمعا هستی تو خونه گم شده پیدا میشه ولی اگ بیرو باشه سخته پیدا کردنش

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

« اللهم انّی اسئلک یا مُذَکِّرَ الخیرِ و فاعلَهُ و الآمِرَ بِهِ اَن تُصلّیَ علی محمدٍ و آل محمد و تُذَکِّرَنی ما اَنسانیه الشیطان ». خدایا ، ای به یاد آورنده خیر و انجام دهنده آن و امر کننده به آن ، از تو می خواهم که بر محمد و آل محمد درود فرستی و آنچه را شیطان از یاد من برده است ، به یادم آوری.

اقا هستم لطفا بوس و‌ماچ نفرستید و قربون صدقه نرید تا سو تفاقم پیش نیاد یاعلی 

سلام گلم اگه میشه خواهشا راهنماییم کن من یک هفته ست لابیامو عمل کردم بعد الان چی بزنم رد بخیه هام بره ؟؟؟

لطفا کمکم کن چون من مجردم نمیخوام ردی از بخیه ها بمونه و مشخص بشه عمل کردم 

چی بزنم چه پمادی ؟؟

دکتر به من فقط اسپری نیواشا داد گفت همینو استفاده کنم بنظرتون همین تنهارو استفاده کنم ردش میره چیز دیگه ای نزنم ؟

رد بخیه های شما رفت چیا زدین ؟؟

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست