2777
2789
ولی اینجا پر مطالب شیردهی و بارداریه اونجا به جز تاپيک های کاربرا محتوای دیگه‌ای به چشم نمیخوره

حرفتون درسته، اما بازهم ب جنسیت خاصی تعلق نداره، توهمین سایت هم بجز مطالبی ک گفتین جیزای دیگه هم هست ک اقایون میتونن نظربدن، اول  پیامم هم گفتم ک بستگی ب خود طرف داره چ جوری باهاش یرخورد بشه، قطعا ی اقا ک شخصیت هم داره تو تاپیک ک مخصوص ب خانماست نمیره. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رفتم ببینم این ددی سایت چیه 🤦🏻‍♀️به خدا بیشترشون دختر بودن😂تازه تاپیک هم زده بودن پسرا چرا این ...

چقدرم اون مردا صداقت دارن خودمم پوکر فیس موندم کارشون هندونه زیر بغل هم دادنه

منم الان رفتم اونجا همش دختره تازه با روداری تاپیک زدن چرا پسرا بد جنس شدن😐

دقیقا منم همین تاپیک رو دیدم و نظراتشون😑😑

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

مرد یا زن فرق نمیکنه یسریاشون با هم گرم میگیرن جواب سوالتو نمیدادن من روز اول رفته بودم میگفتن چرا ا ...

😑😑چه پرو ن 

بگو به توچه دوست داشتم اومدم 

جمع دوستانه😑😑

در جواب کامنت قبلی تون بله واقعا جدا از جنبه شوخی ممکنه خطراتی هم داشته باشه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

🤣🤣🤣 حالا عزیزم کلی ویژگی مثبت دیگه ام داریم🤣 اونجا به جا نی نی یار ددی یاره؟

اونکه صد درصد😌

وای خدا فکر کن ددی یار شب😂 ددی یار حذف تاپیک😂

خدایی مسخره میشه نمیدونم ولی حتما کسی هست که مراقب سایت باشه

به چیزی که برام جالب بود این بود چرا تم سایتشون بنفش بود😂من بنفش بیشتر از صورتی دوست دارم😅

من رفتم ببینم این ددی سایت چیه 🤦🏻‍♀️به خدا بیشترشون دختر بودن😂تازه تاپیک هم زده بودن پسرا چرا این ...

وای دقیقا 

چقدر محترمانه حرف میزدن😂😂😂😂😂 

حالا ما بودیم پربازدید میشد و یارو تعلیق میشد🤣✌🏻

اونکه صد درصد😌 وای خدا فکر کن ددی یار شب😂 ددی یار حذف تاپیک😂 خدایی مسخره میشه نمیدونم ولی حتما ...

جون اصن😎😂

شتتتت😂😂😂ددی یار ۳🤣🤣خیلیی ، کلا سایتشون قاطه، 

همین الان عضو شدم فهمیدم🤣💔

توام عضوی؟ نه صورتی بهتره🥺😍

یاسمنآ:)🎀