2777
2789

فکر کنم اون دخترا هنوز با نی نی سایت آشنا نشدن😂😑

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان رفتم یه تاپیکشو خوندم😂دخترا تبادل نظر میکردن  الان متوجه شدم چرا آقایون اومدن تو امپراطو ...

منم الان رفتم اونجا همش دختره تازه با روداری تاپیک زدن چرا پسرا بد جنس شدن😐

الان رفتم یه تاپیکشو خوندم😂دخترا تبادل نظر میکردن  الان متوجه شدم چرا آقایون اومدن تو امپراطو ...

مرد یا زن فرق نمیکنه یسریاشون با هم گرم میگیرن جواب سوالتو نمیدادن من روز اول رفته بودم میگفتن چرا اومدی جو دوستانمون بهم خورد انگاری سايت ارث باباشونه

هم این سایت هم اون یکی جفتش عمومیه، اینکه چ حوری باهامون برخورد بشه بستگی ب خودمون داره

ولی اینجا پر مطالب شیردهی و بارداریه اونجا به جز تاپيک های کاربرا محتوای دیگه‌ای به چشم نمیخوره

من رفتم ببینم این ددی سایت چیه 🤦🏻‍♀️به خدا بیشترشون دختر بودن😂تازه تاپیک هم زده بودن پسرا چرا اینقدر پر رو شدن😑

فکر کن یه آقا بیاد اینجا بگه زن ها چرا اینقدر پرو شدن بیچاره رو تا ۵ نسل میترکونن ولی اونجا اقایون تازه تایید هم میکردن😂😂