2777
2789
بحث ایمان نیست راه مطمئن ندارم ک انجامش بدم میترسم انجام بدم فلج شم با یه بلا سرم بیاد دیگه بدبخت ش ...

عزیزم همه ادما مشکل دارن باخودکشی چیزی درست نمیشه اون دنیا ب بدترین شکل مجازات میشی

بخدا من انقد بلاهاسرم اومده ک بگم خودتو میگی برو خودکشی کن راحت شو بابا.اما ب خودکشی فک نکردم یمدت بدجور تیرخلاصی زدم ب خودم نامید بودم اما اومدم معنی قرآن خوندم اصن اون دردا دیگ ب چشمم نیومد تازه فهمیدم ک دنیا ینی چی 

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
شوهر سابقش کجا بوده که دخترشو داده به خواهرشوهر سابقش

وقتی مادرش هس فک نکنم حضانت رو بدن ب خواهر شوهر

اصن مرده معتاد باشه حضانت واسه مادره س

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بده:/

اره جدا از بحث این که بگن گناه داره و خلاف خواست خدا عمل کرد 

هر کی حتی یه بار فکر خودکشی به ذهنش اومده از بس روحش در رنج و عذاب بوده این فکرو کرده و گفته خودمو میکشم راحت میشم در صورتی که همون روح با عذاب های قبلی به اضافه عذاب خودکشی بارش همیشه باهاشه 

قبول دارم حرفاتو اما گنجایش و صبر هرکس فرق داره منم صبور بودم اما کم اوردم

انشالله خدا دلتو آروم کنه

بوده خودش قبول نکرده چون میخواست ازدواج کنه

خب اگ طلاق میگرف بازم میتونس دخترشو ب حضانت بگیره

انشالله خدا ازگناهش بگذره واقعن خودکشی میکنن قلب آدم ب درد میاد ن از مردمشون از گناهی ک مرتکب شدن