2777
2789
عنوان

بهار👧🏼➕️عکس🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 17812 بازدید | 835 پست
بهار جون تاپیک قشنگت حس زندگی میده 😍😍😍😍 خیلی خوبه که هستی و حالمونو خوب میکنی عزیزم 🥺من کلی ذو ...

فدای تو من بشممم😍😍😍😍💚💚💚🩵🩵🩵

خداروشکر که دوست داری و حالت خوب میشههه😍😍

خیلی خوشحال شدممم😍😍😍💚💚🩷🩷🫂🫂💜💜

عشق منی توووو😘😘💋💋🩷🩷💚💚🩵🩵

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم ازدواج میکنم ولی هنوز تو دنیای بچگیمم عروسک میبینم دلم میره🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

ولی خیلی بامزههه😍😍😍😍😍😍خیلی قشنگهههه خدااا 😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿

فدات یکی دیگ ازش گذاشتم اومد لایکن بردارم خخخ

daigo.ir/secret/11901541348 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

🥲🥲😶🌫️😶🌫️😅😅

🥲🤭

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
منم بخدا همینم😅😅😅😂😂😂😂خیلی زیاد دوست دارم😍

الهی نفریی یک کیلو داشته باشیم

daigo.ir/secret/11901541348 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اینو هم که تو تاپیک اخرم دیدید😂متن هنوز ننوشتم روش

ارههه خیلی نازههه 😍😍😍

اسمش بنویس و کنارش تولدت مبارک😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚