2777
2789

اونایی که فکر میکنن اگر خودشونو بکشن دیگران دلشون تنگ میشه اینو بخونن 

وقتی ینفر خودکشی میکنه 

اولش همون اولا نمیخوای قبول کنی که اون ادم با اون شایستگی ها چجور اینجور اینکارو کرد 

بعد از زمان کوتاهی به این فکر میکنی که چقدر بیچاره بوده و دلت میسوزه 

ولی فقط یک هفته بعد از فوتش تا مدت خیلی طولانی از بابت این خودخواهی که نسبت به اطرافیانش داشته ازش متنفر میشی

و بعد از اون شاید ببخشی، شایدم نبخشی... 

چون وقتی این اتفاق بیفته، روی همه اثر میذاره  

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ازدواج اولش بوده یه هفته بعد عقد زد بود دختره رو ک مهرتو ببخش

احتمالا پرش کردن اطرافیانش، بشکنه دستش از اول جلو نمیرفت و اون دختر بی گناهم عذاب نمیداد ک از جونش سیر شه🥲 چقدر دلم گرفت براش هی داد💔🖤

نه ازدواج اولش بوده یه هفته بعد عقد زد بود دختره رو ک مهرتو ببخش

شوهر سابقش کجا بوده که دخترشو داده به خواهرشوهر سابقش

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

چرا یعنی انکار خدا؟ خب خدا هست ولی صبر ما کمه و نمیتونیم ادامه بدیم

اگه ایمان داشته باشی صبر هم داری اگه خودکشی کنی یعنی ایمان به درست شدن هیچی نداری و خدارو انکار کردی

احتمالا پرش کردن اطرافیانش، بشکنه دستش از اول جلو نمیرفت و اون دختر بی گناهم عذاب نمیداد ک از جونش س ...

باهم دوست بودن نمیتونست چیزی بگه میترسید بگه طلاق به خانوادش

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

بخاطر اینکه ازدواج دومش هم داشت بع طلاق و جدایی میرسید دیگ امیدی نذاشت دختره ۸ سالش رو ازش گرفتن خان ...

هیجی بدتر از دوری از فرزند نیست برای یه مادر

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چرا یعنی انکار خدا؟ خب خدا هست ولی صبر ما کمه و نمیتونیم ادامه بدیم

مرگ دست خداست اونی ک خودکشی میکنه تو کار خدا دخالت میکنه خدارو انکارمیکنه وگرنه از درد پناه می‌برد بخدا

ینی چی صبر ما کمه.نهایت کم بودن صبر روانی شدن و تو تيمارستان بستری شدنه ن خودکشی

بازم درمورد آدمای ک مشکل روانی دارن خودکشی میکنن نمیتونم قضاوت کنم.فقط میدونم باید ایمانم بخدا قوی کنیم ک کم نیاریم 

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم