2777
2789

سلام خانما خوبین؟دوروز پیش تولد یکسالگی دخترم بود ،ولی چون هم ایام فاطمیه بود هم پسر عمومی مامانم فوت کرده نتونستم تولد بگیرم ولی سه تایی رفتیم کافه با یک بادکنک و یه کیک دونفره عکس انداختیم و غذا خوردیم ‌وبرگشتیم ولی شبم برای خانواده ها شیرینی خریدیم بردیم ،ولی من از اول قصد داشتم تولد بگیریم براش خونه مامانم چون خونه خودم کوچیکه ،بعد فقط خانما رو دعوت کنیم و بزن و برقص و تزیین و اینا ،ولی اینطور چهشد نشد ولی میگفتم بزاریم چهلمش بگذره و ایام فاطمیه هم تموم بشه اونجا بگیریم اگه تونستیم بعد دوشب پیش جاریام ‌‌با خودشون برنامه ریختن بعد ایام فاطمیه برا دختر من تو خونه جاریم تولد بگیرم . بزن و برقص منم دوس ندارم کسی بگیره خودم میخوام بگیرم ولی خرجشم خودمون می‌دادیم اونا نه ولی خب همه فکر میکردم برادرشوهرام تولد برا دخترم گرفتن منم یهویی وقتی فهمیدم شب بعدش بهشون گفتم نه ما تولد نمی‌گیریم دیگه امسال دستتون درد نکنه انکار تو ذوقشون خورد و چیزی نگفتن دیگه منم شدید عذاب وجدان داشتم الآنم اگه بخوام تو خونه مامانم بگیرم بعد بیست روز خیلی ناراحت میشن که به ما گفته نمی‌گیرم که خونه مامانش بگیره الان چیکار کنم بنظرتون ؟خیلی دلم میخواست براش تولد مفصل بگیرم که اینطوری شد الآنم خیلی ناراحتم که تولدش ساده گذشت اونم تولد یکسالگی اولین تولدش الان چیکار کنم بنظرتون دلم میخواست بگیرم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد تو خونه زیادم جالب نمیشه

مخصوصا ی سالگی ک بچه همش گریه میکنه

فقط باید ب مهمونا سرویس بدی

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

چقد زندگیو برا خودتون سخت و پیچیده میکنی مثلا اگه خونه مادرت میگرفتی غیر زخمت و درد سر برا مادرت چی داشت 

ب جاری زنگ بزن بگو پیشنهادتون خوبه فکر کردم دیدم اینکار خوبیه قبول میکنم 

ب مادرتم بگو نخواستم خونه زندگیت کثیف و بهم ریخته شع🙂

واقعا‍؟ینی بگیرم ؟ولی فکر نکنم شوهرم دیگه قبول کنه  

نمیدونم. چون دیدم شما ذوق داشتی واسه تولدش گفتم اگه میخوای بگیری اینو بگو. بگو اولش نمیخواستم بگیرم. بعدش دیدم همه اصرار کردن گفتم دورهم باشیم. اینطوری هم خودت گرفتی هم ناراحت نمیشن

تولدشم مبارک