2777
2789
عنوان

امروز جنبن ۸ هفته ایم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 66 پست
منم۱ماهه سقط کردم
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوزم نفهمیدم چرا این بلا سرم اومد . همه چی خوب بود نه دردی نه لکی یکدفعه در عرض چند ساعت بچم رفت
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
یاس جان منم مثل شمانه دردی نه لکی فقط رفتم سونوان تی گف تو۷هفته مرده راستش نی نی های الان لوس شدن
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
نیکان من به آناهیتا گفتم گرمی جات بخور نه شاپرک
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
آناهیتا بعد سه پریود دوباره اقدام کن مشکلی نیست عزیزم خودت و شوهرت مویز زیاد بخورید
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نه عزیزم دکتر من گفت وقتی جنین مشکل دار باشه یا نقص داشته باشه خود به خود دفع میشه
واااای بچه ها منو استرس گرفت...منم استراحت مطلقم شیافو آمپول استفاده میکنم وقت دکترم سی شهریور وقت دارم و ۱۲ مهر سونوگرافی،تا اون موقع چجوری بفهمم نی نیم سالمه ؟؟؟
خدایا این نعمتی را که دلم نهادی تا ابد از من جدایش مکن... خدایا ازین نعمتهای دوس داشتنی تو دل دوستای گلم علیا،رویا،نارمیلا،تارا،ریتا،ساناز،تارا،ماه تیسا ،زهرا،نغمه،،دنیز،الما،نسیم بهاری،نازگل،،زینب،مرضیه،اهو و تمام عزیزای تاپیک دوس داشتینیمون خیلی زود بزار...خدایا واسه مامان شدن همه ی اینا فقط یک نیم نگاهت کافیه...محتاج نگاه مهربونتیم...
میگفت موقع لقاح مشکل دار شده شاید
اره میدونم مانطفه ضعیف بودچون شوشومشکل اسپرم داره تودوره درمان میکروهستیم
ملوسک چند هفته ایی