خیلی ناراحتم دیروز دکتر بودم گفت دیگه قلبش نمیرنه برام قرص داد که سقط ببشه امروز صبح سقط شد خیلی بد بود مخصوصا اینکه دیدمشش ...
من یه پسر ۴ ساله دارم و ۳۷ سالمه شوهرم میگه دیگه هیچوقت اقدام نکنیم و میترسه به نظرتون دیگه دیره واسه یه بچه دیگه ؟ با همین یه بچه بمونم ؟
بعد از سقط کی میشه باردار شد ؟
با تولد پسرم خداوند معجزه ای را برای یک عمر در برابرم قرار داد .
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
یاس جان منم مثل شمانه دردی نه لکی فقط رفتم سونوان تی گف تو۷هفته مرده راستش نی نی های الان لوس شدن
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
واااای بچه ها منو استرس گرفت...منم استراحت مطلقم شیافو آمپول استفاده میکنم وقت دکترم سی شهریور وقت دارم و ۱۲ مهر سونوگرافی،تا اون موقع چجوری بفهمم نی نیم سالمه ؟؟؟
خدایا این نعمتی را که دلم نهادی تا ابد از من جدایش مکن...
خدایا ازین نعمتهای دوس داشتنی تو دل دوستای گلم علیا،رویا،نارمیلا،تارا،ریتا،ساناز،تارا،ماه تیسا ،زهرا،نغمه،،دنیز،الما،نسیم بهاری،نازگل،،زینب،مرضیه،اهو و تمام عزیزای تاپیک دوس داشتینیمون خیلی زود بزار...خدایا واسه مامان شدن همه ی اینا فقط یک نیم نگاهت کافیه...محتاج نگاه مهربونتیم...