2777
2789
عنوان

امروز جنبن ۸ هفته ایم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 66 پست
عزیزم تو پسرتو داری بغلش کن کلی بهت روحیه میده خودتو تقویت کن من بچه اولم بود هنوز دارم گریه میکنم حالم بده اما منتظرم پری بیاد بعدش برم سونو اگه مناسب بود اقدام کنم
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا سقط قبلیم رفتم بیمارستان ی خانومه ام اونجا بستری بود و خونریزیش شدید حتی در حد لخته نینی اش سالم و سلامت بود فقط استراحت کن وشیافت استفاده کن
واسه سلامتی همسر و پسرم ی صلـــــــــــــــــوات میفرستین ممنونم. عزیزم....😘
روزی 3 تا شیاف روزی 2 تا امپول سوراخ سوزاخ شدم زنگ زدم دکترم گفت همین الان دو تا امپول بزن و کلا امپولاتو بکن روزی 4 تا دو تا صبح دو تا عصر
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
منم بی دلیل افتادم به خونریزی رفتم دکتر بهم شیاف نداد
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
فردا میرم سونو
پریروز سونو بودم قلب یکی از جنینام تشکیل شده بود اون یکی هنوز نه
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
دیر کجا بود ؟ من یه خانمی میشناسم متولد 48 از مشتریامونه نوه داره و دخترش چند روز دیگه عروسیشه و یه پسر دم بخت دیگه هم داره اونوقت دو ماه پیش سه ماهه سقط کرد اونم چون خورد زمین بچه خودش افتاد وگرنه پسرا و دخترش از خوشحالی اینکه یه خواهر یا برادر دیگه داشته باشن کلی ذوق زده بودن
شاپرک دوقلو داری ؟ ایشالله ککه خدا برات نگهشون داره گلم
کاچی بخور کمرتو با شال ببند خرما کلا گرمی جات بخور کار نکن فعلا فقط بخواب بچه ها میگفتن خروس محلیم خوبه پسته جیگر