2777
2789
عنوان

پول میخوام

795 بازدید | 18 پست

ازشوهرم ۵۰۰هزارپول میخوام میگه زن این همه پول میخواد چیکار انگار ۵۰۰میلیونه😐😐نمیده یعنی باید کلی التماسش کنم وزبون بریزم بده منم اینطوری خوشم نمیاد .اصلا بدون اینکه بگم نشده تواین ۱۷سال پول بده😟 راه حل بدین چطوری قانعش کنم البته اونقدرهم ندارنیست 

براش بگو۵۰۰میخوادچه قیمت دوتاشلواریه ست لباس زیردوتاکرم وابرسان ومانتواینارونشونش بده ببینه با۶۰۰یه تاپ شلوارم نمیدن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براش بگو۵۰۰میخوادچه قیمت دوتاشلواریه ست لباس زیردوتاکرم وابرسان ومانتواینارونشونش بده ببینه با۶۰۰یه ...

نفهمه خواهر میگه خب نخر مگه واجبه کلا پولش به جونش وصله

نفهمه خواهر میگه خب نخر مگه واجبه کلا پولش به جونش وصله

بگوخوب عیبش براتوخسیس هست مردم میگن زنوبچش لباس تنشون نیست  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ماهیانه ازش بگیر یه بازارو نشونش بده 

ماهیانه که اصلا نمیده بازار هم بریم مثلا بخوام شلواری یا مانتویی نگاه کنم یهو پیبینم ۱۰۰متر جلوترازمن رفته این شگردش که پول زیادی خرج نکنه همش خون دل میخورم ازدستش.میگم حداقل یارانمو بده نمیده

ماهیانه که اصلا نمیده بازار هم بریم مثلا بخوام شلواری یا مانتویی نگاه کنم یهو پیبینم ۱۰۰متر جلوترازم ...

حقتونه خرجی از خودتون داشته باشین نشونش بدین الان دیگه اشغال ترین مانتو ۷۰۰ ۸۰۰ تومنه باید بتونه نیازتونو تامین کنه یا ن 

بگو ماهیانه بهم نمیدی خودم برم سرکار 

.

عزیزم تقصیر خودته که کار نمیکنی خودت دستتو بزار تو جیب خودت 

خب شوهر پدرسگم نمیزاره .خودشم پولی نمیده خانواده اش جوری هستن که میگن زن یه سقف بالاسرش باشه وگشنه نمونه خوشبخت عالم ودیگه هیچ چیزی احتیاج نداره 😐

خب شوهر پدرسگم نمیزاره .خودشم پولی نمیده خانواده اش جوری هستن که میگن زن یه سقف بالاسرش باشه وگشنه ن ...

والا چه ربطی داره بهونه نیار آنلاین کار کن
من خودم مگه چیکار کردم
هر روز بحث سر سرکار رفتن آخرشم دورکاری کردم تو خونه