2777
2789
عنوان

پول میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 18 پست
والا چه ربطی داره بهونه نیار آنلاین کار کن من خودم مگه چیکار کردم هر روز بحث سر سرکار رفتن آخرشم دو ...

خب آنلاین مثلا چه کاری؟اگه بخوام مثلا آنلاین لوازم آرایشی بفروشم بازهم یه سرمایه حتی کوچیک هم میخواد 

خب آنلاین مثلا چه کاری؟اگه بخوام مثلا آنلاین لوازم آرایشی بفروشم بازهم یه سرمایه حتی کوچیک هم میخواد ...

خواهر من آنلاین شاپ که حداقل ٢٠ ٣٠ تومن میخواد

شما میگی همسرتون ۵۰۰ هزار تومنم بهتون پول نمیده پس آنلاین شاپ گزینه مناسبی برای شما نیست تا وقتی سرمایه اولیه‌اش رو جمع کنی بعدش با پول خودت آنلاین شاپ بزنی 

من اولین کاری که تو خونه دورکاری شروع کردم ادمینی بود اون موقع هم فکر می‌کنم ۱۲۰ تومن هزینه آموزش شد پروژه گرفتم ١۵ تومن تو دوماه درامدم شد 

درسته که الان بخوای کارو شروع کنی هیچ کاری بدون هزینه حتی هزینه آموزش هم نیست ولی ٢٠ ٣٠ ملیون آنلاین شاپ کجا ٢٠٠ ٣٠٠ تومن آموزش کجا 

من نمیگم برو از فلان جا آموزش ببین یا از فلان جا خدمات بگیر دارم بهت میگم پلتفرم‌های زیادی هستند می‌تونی باهاشون کار کنی و یه هزینه جزئی برای آموزششون پرداخت کنی حیفه واقعاً به خاطر ۵۰۰ هزار تومن که می‌گیری و پول یه دونه لباس هم نمی‌شه هر ماه باید بری التماس کنی برای پول گرفتن یه بار یه پولو بگیر برو واسه خودت کسب و کارتو راه بنداز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷