من احساس که نه ولی میبینم ک بعضی موقع ها که نه ولی همیشه متوجه میشم ک برام اهمیت نمیدن یا محل نمیزارن تو خانواده و فامیل و آشنا شمام تو این موقعیت قرار گرفتین
احتمال زیاد افراد دیگه از شما جذاب ترن براشون اگر همیشه این مشکل رو دارید پس باید روی خودتون کار کنید
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
آره معمولا این اتفاق توی جمع های مشکل دار اتفاق میفته. یعنی اون جمع همشون آدمای مریض و مشکل داری هستن... حواست باشه اینا ممکنه خیلی سواستفاده گر باشن یعنی میبینن کی واسشون منفعت داره با همون گرم میگیرن... احتمالا واسشون منفعتی نداری...
ن یا جایی نمیرم یا وقتی هم میرم مجبورن بم توجه کنن😂🤭
چجوری مجبورشون میکنی😂👹
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖