arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 عنوان بهم گفت دخترم 300 بازدید | 6 پست با اینکه الان مشکل داریم و خب خیلی حرف نمیزنیم با هم مشکلی نداریم هم دوست داریم ولی شرایطمون اذیتمون میکنه و اون هم سرش شلوغه زیاد تا آخر آذر مثه خودم قرارع دی بیاد و هم ببینیم حرف بزنیم ولی میگه دخترم ... جونم تو جواب بهم نشونه خوبیه یا نه 😅🫣 و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 1402/09/11 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_نیکوتین عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 481 خیلی نشونه خوبیه ب منم میگفت هیچوقت نمیتونی دختری رو بشکنی که قبل از تو پدرش اینکارو باهاش کرده..!
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 خیلی نشونه خوبیه مرسی دعا کن که اونم آروم بشه انقد خودش سر پول و آینده و این چیزا آزار نده بیاد ببینتم همه چی خوب بشه مثه همیشه و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
خانم_نیکوتین عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 481 مرسی دعا کن که اونم آروم بشه انقد خودش سر پول و آینده و این چیزا آزار نده بیاد ببینتم همه چی ... صبر کن براش عزیزم رابطه به صبرشه اونم داره برای خودتون تلاش میکنه امیدوارم زود حل بشه همه چی برای رابطتون ولی زود دل نبند مطمعن شو ازش اول بعد بهش دل ببند هیچوقت نمیتونی دختری رو بشکنی که قبل از تو پدرش اینکارو باهاش کرده..!
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 صبر کن براش عزیزم رابطه به صبرشه اونم داره برای خودتون تلاش میکنه امیدوارم زود حل بشه همه چی برای را ... بعد سه سال دیگه دل نبند چیکار کنم 😂😂 مرسی گلم انشالله تو هم دلت خوش باشه ❤️ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
خانم_نیکوتین عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 481 بعد سه سال دیگه دل نبند چیکار کنم 😂😂 مرسی گلم انشالله تو هم دلت خوش باشه ❤️ اووو پس طولانیه خوشبخت بشین عزیزم فکر کردم هنو اول راهی😂مرسی❤️ هیچوقت نمیتونی دختری رو بشکنی که قبل از تو پدرش اینکارو باهاش کرده..!
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 اووو پس طولانیه خوشبخت بشین عزیزم فکر کردم هنو اول راهی😂 مرسی❤️ نه دیگه اگه طولانی نبود که رهاش میکردم واسه چی پاش میموندم و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️