2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بی بی چک زدی؟

اره از دیروز ۴ تا زدم همش مثبت شده امروز صب خاستم برم شرایط جور نشد بعد از ظهر میخام برم باز بیبی زدم مثبت شد دیگ میخام برم😂ولی میگن باید ناشتا باشی 

اره از دیروز ۴ تا زدم همش مثبت شده امروز صب خاستم برم شرایط جور نشد بعد از ظهر میخام برم باز بیبی زد ...

منم دیروز فقط یه دونه زدم مثبت شده حالا عجله ای ندارم زودی برم دفعه قبل یه سقط داشتم کلن تو دکترو بیمارستان مونده بودم الان میگم یکم بگذره سالک اینا تشکیل بشه بعد برم چون ادمو بیخودی میترسونن دیگه نمیگن چون کوچیکه ساک دیده نمیشه 

منم دیروز فقط یه دونه زدم مثبت شده حالا عجله ای ندارم زودی برم دفعه قبل یه سقط داشتم کلن تو دکترو بی ...

من با اینکه بیبی چکا مثبت میشه ولی یهویی درد پریود میگیرم خوب میشم نمیدونم دلیلش چیه

من با اینکه بیبی چکا مثبت میشه ولی یهویی درد پریود میگیرم خوب میشم نمیدونم دلیلش چیه

ینی ممکنه بیبی چکا کاذب نشون بده اخه دوتا مارک استفاده کردم دیگ شاید یکی کاذب باشه ۴ تا یا ۵ تا ک کاذب نیس 😢

طبیعی هست ،ولی من درد اینا ندارم اصلن فقط دو روز پیش تخمدان سمت راستم گرفت بعدش یه لکع خون دیدم و همون بود ،فقط خیلی احساس خواب الودگی دارم ،امروز از صبح همه اش خوابیدم نمیتونم بلند شم کارامو‌ بکنم ،

طبیعی هست ،ولی من درد اینا ندارم اصلن فقط دو روز پیش تخمدان سمت راستم گرفت بعدش یه لکع خون دیدم و هم ...

😢من دیروز یکم حالت تهوع داشتم و درد پریود سینه هامم خیلی درد میکنه نمیدونم باردارم واقعا یانه هروقت درد پریود گرفتم دوروز بعد پریود شدم نمیدونم چرا دوهفتس درد پریودی ولم نمیکنه🥴

ینی ممکنه بیبی چکا کاذب نشون بده اخه دوتا مارک استفاده کردم دیگ شاید یکی کاذب باشه ۴ تا یا ۵ تا ک کا ...

نه بابا بد به دلت راه نده ،من دفعه پیشم دو روز بعد موعدم زده بودم منفی بود اما دوباره بعد نه روز زدم مثبت شد رفتم آز دادم که اونم لکه بینی و خونریزی داشتم سقط شد ،این بارم که پنج شش روزه گذشته دیروز صبح زدم هاله انداخت مطمین شدم باردارم چون هیچ وقت پریودم عقب نمیندازه مطمین بودم باردارم الانم عجله ای ندارم میگم یکم بگذره بعد ،دفعه قبل زود رفته بودم تو سونو چون کوچیک بود نشون داده نشده بعد سونو واژینال کردن که به هاطر اون سقط شد ،الان میگم یکم بزرگ بشه بعد دستکاری و سونو واژینال نکنن بیخودی