2777
2789
قربونت عزیزم دعا کن مثبت بشه ازمایشم😢❤

وقتی این همه بی بی مثبت شده دیگه نگران چی هستی . مطمئن باش الان ی نی نی خوشگل تو دلت 😍😍

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم میشه ازت سوال بپرسم من خرداد بدلیل ایست قلبی تو ۸هفتگی کورتاژ شدم.بچه اولمه.دوماخ استراحت دادم ...

نگران نباش عزیزم ان شالله به زودی جاش سبز میشه با ی نی نی خوشگل اول روحیه ت عوض کن بعد برو دکتر چکاپ بشی . همه چی اوکی بود پیش به سوی دومی . دومی میاد ک بمونه برات 😍

به قول دکترم بچه اول ما کلاغه 😄 اگه خوشش بیاد برمیداره میبره 😅

عزیزم میشه ازت سوال بپرسم من خرداد بدلیل ایست قلبی تو ۸هفتگی کورتاژ شدم.بچه اولمه.دوماخ استراحت دادم ...

جانم من تو شش هفتگی سقط کردم کورتاژ نشدم قبل تشکیل قلب سقط شد خودمم انقد طناب زدم که تمام بقایا تو یه هفته دفع شد ،منم دو ماه استراخت دادم و این ماه با اولین اقدامم باردارم ،فکر کنم چون ضخامت رحم با کورتاژ کم میشه یه مدت طول میکشه تا باردار بشی ،باز برو دکتر و سونو ببین ضخامت رحم چقدره

۶ماه از سقطم گذشته اوکی شده همه چیم.ولی نمیدونم چرا نمیشه

استرس نداشته باش اصلا به بچه فکر مکن خودش به وقتش میاد خودشم بعد پریودت رابطه منظم داشته باش ،من چون تازه عروسم هستم و رابطه مداوم هست تو پنج ماه دو بار حامله شدم 

خیلی حالم خرابه استرس زیاد گریه داغونم اصن.مرسی عزیزم دعا کن برام

استری زیاد ماده ای ترشح میکنه ک مانع بارداری میشه بهتره یوگا کار کنی یا مراقبه انجام بدی اول از همه باید خودت آروم کنی تا بدنت اماده پذیرش بچه باشه 

حتما ی کار هنری هم انجام بده کارهنری فکر و ذهن اروم میکنه 

اصلاح سبک هم انجام بده تاثیر زیادی تو آرامش و بارداری داره