2777
2789
خداروشکر از همسرم راضیم اگه ۱۰۰بار هم به عقب برگردم بازم انتخابش میکنم‌ پدرم هم خیلی همسرمو دوست دار ...

عزیزم خداروشکر انشاالله همیشه همینجور و خوب و صمیمی بمونید و خوشبخت زندگی کنید،  اخه میگن دعا و اینا خوب نیست و سنگینی میاره واس همین سوال کردم... 

❤️‍🩹
بعدها میفهمی که چقد کارت اشتباه بوده و پدرت حتما صلاح دونسته خونه ای به اسم دخترش باشه....

اتفاقا الان خیلی خوشبختم همسرم بعدا خونه هم به اسمم کرد اما اون زمانی ک پدرم اصرار داشت همسرم تو شرایطی نبود ک انجام بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر از همسرم راضیم اگه ۱۰۰بار هم به عقب برگردم بازم انتخابش میکنم‌ پدرم هم خیلی همسرمو دوست دار ...

چقدر عالی عزیزم خوشبخت باشی همیشه❤️‍🩹 برا من دعا کن 

خدا چہ قشنگ میگه : 'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️ 
عزیزم خداروشکر انشاالله همیشه همینجور و خوب و صمیمی بمونید و خوشبخت زندگی کنید،  اخه میگن دعا و ...

دعا و طلسم واسه کارهای شر خوب نیست مثلا دعا بگیری بقیه رو بدبخت کنی یا زندگی بقیه نابود کنی...

دعا و طلسم واسه کارهای شر خوب نیست مثلا دعا بگیری بقیه رو بدبخت کنی یا زندگی بقیه نابود کنی...

دقیقا

فدات عزیزم انشاا...مشکل تو هم حل بشه من اون زمان همه راه هارو رفتم اخرش دیگه مجبور شدم این راه امتحا ...

ان شاءالله مرسی قربونت برم 

گلم منم هر کار بگی کردم اما الان تو بدترین شرایطم واقعا که قابل گفتن نیست امیدوارم حل بشه مشکلم

آخه میدونی ی نفر که ف*ال میگیره رو میشناسم چند بارم برام ف*ل گرفته به حرفاش ایمان دارم 

خواهرش دع*ا مینویسه 

الان گفتم برام زبانبند انجام بده هنوز شروع نکرده گفت طلسم داری از اون موقع درگیر باطلی طلسم منه باید پولشو براش بفرستم انجام بده گاهی میگم بدشانسم و انقد بابام لجبازه ک میترسم اثر نذاره از ی طرفم امید دارم 

خدا کنه بشه وگرنه دیگه کارم تمومه